Тази нощ ще бъде отворено за движение пътното платно на

...
Тази нощ ще бъде отворено за движение пътното платно на
Коментари Харесай

Спират ремонта на моста на Околовръстното шосе заради тапите в София

Тази нощ ще бъде отворено за придвижване пътното платно на бул. "Цариградско шосе " в посока Ректората на Софийския университет при кръстовището на Орлов мост, което се ремонтира. Движението ще се прави по две ленти в посока, тъй че ще е по-облекчено, в сравнение с до момента, сподели през днешния ден кметът на София Йорданка Фандъкова Йорданка Асенова Фандъкова е родена в Самоков. Завършва междинното си... към профила при инспекция на ремонта на столичния бул. дружно със заместник-кмета по направление превоз Евгени Крусев, оповестиха от пресцентъра на Столичната община.

Според софтуерните условия през днешния ден се изчаква приключването на 48 часа след полагането на последния износващ слой асфалт, след което придвижването ще бъде пуснато. Ремонтните действия ще продължат в срещуположното пътно платно от страната на езерото Ариана в посока "Плиска " и би трябвало да завършат до края на другата седмица.

Едновременно с Орлов мост ще се ремонтират и сектори от бул. "Евлоги и Христо Георгиеви " в сектора от ул. "Гурко " до Орлов мост. Той ще е затворен за придвижване през идната седмица и ще е подготвен дружно с Орлов мост. Затруднението с летните поправки, което предизвикваме е огромно, по тази причина желаех от АПИ да спре ремонта на моста на Околовръстното шосе над бул. "Симеоновско шосе ". АПИ ще може да продължи работа по нейния обект откакто пуснем дефинитивно Орлов мост, е споделила още кметът Фандъкова.

По думите й би трябвало да се съобразят, че петък след обяд, събота заран и неделя след обед на това място трафикът е доста засилен. В същото време там може да се работи и през нощта.

С няколко дни се отсрочва началото на разширението и реконструкцията на сектора от бул. "Тодор Каблешков ". Работата ще стартира откакто се възвърне придвижването по бул. "Цариградското шосе " и се ремонтира моста при бул. "Симеоновско шосе ". Реконструкцията на бул. "Тодор Каблешков " включва уголемение и създаване на нов мост, като срокът е три месеца.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР