Тази нощ ще бъде облачно с валежи от дъжд, в

...
Тази нощ ще бъде облачно с валежи от дъжд, в
Коментари Харесай

Облачно утре над Черноморието

Тази нощ ще бъде облачно с превалявания от дъжд, в Предбалкана и по високите полета на Западна България от слаб сняг. По-значителни ще са преваляванията в централните региони от страната. Ще духа слаб до сдържан северозападен, в източните региони северен вятър. Минималните температури ще бъдат сред 1° и 6°.

Утре над Черноморието ще бъде облачно. По южното крайбрежие ще превали дъжд. Ще духа до сдържан север-североизточен вятър. Максималните температури на въздуха ще са 8°-9°. Температурата на морската вода е 6°-7°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.

Във вътрешността на страната времето ще остане най-вече облачно, на обособени места със слаби превалявания от дъжд. След обяд над западните региони облачността краткотрайно ще се раздра и намалее. Ще продължи да духа до сдържан северозападен, в Източна България северен вятър. Максималните температури ще бъдат сред 6° и 11°, в София към 6°.

В планините ще бъде най-вече облачно, тук-там със слаби превалявания от сняг. Ще духа до сдържан север-североизточен, по най-високите върхове южен вятър, който денем ще се ориентира от северозапад, ще се усили и с него ще стартира да нахлува леден въздух. Максималните температури ще са преди обяд, на височина 1200 метра към 0°, на 2000 метра - към минус 4°.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР