Тази нощ общински екипи ще се опитат да изследват възможно

...
Тази нощ общински екипи ще се опитат да изследват възможно
Коментари Харесай

Кметът Димитър Николов: Заснемаме с термодрон езерото „Мандра”, за да намерим следи от изчезналите рибари

Тази нощ общински екипи ще се опитат да изследват допустимо най-голяма територия

Кметът на Бургас Димитър Николов и общински чиновници започнаха акция по снимане с термодрон на езерото „ Мандра ”, с цел да намерят следи от двамата изчезнали риболовци. Както Флагман.бг писа по-рано, 44-годишният Ивелин Тодоров от Средец и 47-годишният Петър Петров от Бургас са в неопределеност от нощес - към 23 часа, когато двамата влезнали с надуваема лодка във водата.

В този миг територията над мандернското езеро, както и крайбрежията към него, се следят от дрон. Заснемането стартира от страната на езерото край село Димчево.



Тази нощ общинските чиновници ще се опитат да изследват допустимо най-голяма територия, защото термокамерите са с високи индикатори и се вижда цялата зона на езерото.

Екипи на ИАРА също са на място и са в подготвеност, в случай че фрагментите от термодроновете покажат нещо, да вкарат избавителни лодки незабавно.

По-рано през днешния ден кметът Димитър Николов се срещна с околните на изчезналите риболовци, които към момента имат вяра Ивелин Тодоров и Петър Петров да бъдат открити живи и здрави.

Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР