Тази нощ облачността и над Източна България ще се разкъса

...
Тази нощ облачността и над Източна България ще се разкъса
Коментари Харесай

Какво време ни чака утре по морето?

Тази нощ облачността и над Източна България ще се раздра и намалее и над страната ще бъде най-вече ясно. В източните региони ще духа слаб, по крайбрежието на морето до сдържан север-северозападен вятър. В останалата част от страната вятърът ще стихне и в утринните часове тук-там в низините и към водните басейни ще се образува краткотрайна мъгла. Преобладаващите минимални температури ще бъдат сред 6° и 11°, в София 7°.

Утре по Черноморието ще бъде най-вече слънчево, след обяд с раздрана висока облачност. Ще духа слаб северозападен, след обяд югоизточен вятър. Максималните температури ще бъдат сред 18° и 20°. Температурата на морската вода е 20°-21°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала, само че с наклонност на постепенно намаляване.

На 13 октомври слънцето във Варна изгрява в 7:20 часа и залязва в 18:29 часа. Продължителността на деня е 11 часа и 9 минути. Фазата на луната е три дни след първа четвърт.

Във вътрешността на страната ще бъде слънчево с раздрана най-вече висока облачност. Ще бъде съвсем безшумно. Максималните температури ще бъдат сред 18° и 23°, в София 20°.

В планините също ще бъде най-вече слънчево с раздрана висока облачност. Ще духа до сдържан западен, след обяд по най-високите върхове на Рила и Пирин мощен северозападен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде към 15°, на 2000 метра - към 8°.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР