Тази нощ на пищна церемония в Лас Вегас бяха връчени

...
Тази нощ на пищна церемония в Лас Вегас бяха връчени
Коментари Харесай

Despacito най-сетне получи заслужените награди

Тази нощ на обилна гала в Лас Вегас бяха връчени премиите Латино Грами .

Напълно предстоящо шлагерът Despacito на Луис Фонси с присъединяване на Деди Янки завоюва най-вече оценки.

 Снимка 324132

Песента бе отличена в категориите " Песен на годината ", " Запис на годината ", " Най-добро видео " и " Най-добро ърбан фюжън осъществяване " на 18-ите награди Грами за латино музика.

От улиците на Пуерто Рико до плажовете на Ибиса, от нюйоркските небостъргачи до родните нощни заведения - парчето това лято звуча отвред.

 Хуанес

Хуанес

Клипът стана най-гледаният за всички времена в YouTube. Хитът стана най-стриймваното парче на всички времена с над 4,6 милиарда прослушвания през стрийминг платформите. От " Юнивърсъл мюзик латин ентъртейнмънт " оповестяват, че песента на пуерториканските реализатори Луис Фонси и Деди Янки и ремиксът с присъединяване на канадския поп артист Джъстин Бийбър са задминали досегашния рекордьор - парчето " Sorry " от 2015 година на Бийбър, отбелязало 4,38 милиарда прослушвания.

 Снимка 324144

Песента-рекордьор излезе на пазара едвам през януари тази година, а от седмици оглавява влиятелната ранглиста " Hot 100 " на Билборд.

 Снимка 324143

По думи на изпълнителя Луис Фонси, той не е очаквал да реализира подобен триумф и към момента не може да осъзнае какъв шлагер е направил.

Деди Янки пък стана първият латино реализатор, оглавил месечните продажби на стрийминг платформата Spotify, като измести от първото място Ед Шийрън.

 Алехандро Санс

Алехандро Санс

Наградата за персона на годината на премиите " Латино Грами " бе присъдена на артиста Алехандро Санс. Той я посвети на младите имигранти, пристигнали в Съединени американски щати нелегално и известни като " мечтатели ", както и на потърпевшите от бедствията в Пуерто Рико, Тексас, Мексико, Флорида и Доминиканската република.

 Ресиденте

Ресиденте

Пуерториканският рапър Ресиденте получи премия за най-хубав ърбан албум за записа, носещ неговото име, и за най-хубава ърбан ария за " Не сме естествени ", предават международните организации.

Наградите " Грами " за латино музика се присъждат в разнообразни категории, представящи главните музикални жанрове в Латинска Америка. Носителите на оценките се дефинират от Академията за звукозапис на латино музика.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР