Тази нощ изгоря заведение в центъра на Стара Загора, съобщава

...
Тази нощ изгоря заведение в центъра на Стара Загора, съобщава
Коментари Харесай

Изгоря заведение в Стара Загора

Тази нощ изгоря заведение в центъра на Стара Загора , оповестява Българска национална телевизия. Силно обгорели са трите етажа над него. Няма потърпевши хора. Сигналът е подаден към 03:20 ч., когато се е задействала охранителната система.
Веднага на място са пристигнали огнеборци, само че огънят доста бързо е обхванал трите етажа на кооперацията, която е над заведението. По две аргументи за възникването на работи полицията: късо съединяване или тенденциозен палеж. Това ще се обяснява занапред. Иззети са записи от видеокамери.
 Руски лекари оперирали до момента в който в болничното заведение бушувал пожар Руски лекари оперирали до момента в който в болничното заведение бушувал пожар
Медицински екип в съветска болница приключи сполучливо интервенция на сърце на пациент, до момента в който пожарникарите се бориха, с цел да овладеят сериозен п...
В необгорелия апартамент, който е на I етаж над самото заведение, живее доста възрастен мъж, а семейство с малко дете час и половина са чакали да бъдат изведени от огнеборците, осведоми телевизионният канал. Други пък са скачали от терасата на I етаж, с цел да се спасят, защото пламъците са били доста мощни.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР