Тази нощ двама от най-добрите в тежка категория - Джоузеф

...
Тази нощ двама от най-добрите в тежка категория - Джоузеф
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Боксовото зрелище Паркър - Чисора

Тази нощ двама от най-хубавите в тежка категория - Джоузеф Паркър и Дерек Чисора, ще премерят сили в нов мегасблъсък посред им. Битката сред Паркър и Чисора се чака да стартира в среднощ българско време и ще можете да я наблюдавате
ПРЕДИ БОКСОВИЯ СБЛЪСЪК:
Джоузеф Паркър и Дерек Чисора имат още сметки за споразумяване, откакто през месец май новозеландецът победи британеца по точки в извънредно оспорвана борба. Паркър, който е някогашен международен първенец в тежка категория, има 29 победи и единствено 2 загуби в кариерата си. Чисора, който пък е един от най-опитните боксьори при най-тежките, е с 32 победи и 11 загуби.
На кантара преди мача и двамата боксьори изненадаха с тежестта си. Джоузеф Паркър закова стрелката на 113.9 кг, което е с близо пет кг повече от предходния мач с Чисора. Това е и най-високото тегло в кариерата на Паркър на професионалния кръг. Дерек Чисора пък е свалил килограми, като сега тежи 112.5 кг - с над кг по-малко от дуела през май.
Часове преди борбата с Чисора . Кобрата се готви за завръщане на боксовия кръг, където за последно бе в края на 2020-а, когато загуби мача за международната купа в тежка категория против Антъни Джошуа.
В кариерата си Кубрат е побеждавал противника на Паркър - Дерек Чисора. Според промоутъра Еди Хърн, по отношение на английския боксьор.
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР