Тази неолиберална дехуманизирана секта мрази върху всеки, който дръзне да

...
Тази неолиберална дехуманизирана секта мрази върху всеки, който дръзне да
Коментари Харесай

Страхил Ангелов: Тази неолиберална дехуманизирана секта мрази всеки, който дръзне да засвидетелства почит към България

„ Тази неолиберална дехуманизирана фракция ненавижда върху всеки, който дръзне да засвидетелства респект към България. Българофобската формация към Прокопиев гневно се нахвърли върху БЪЛГАРСКИЯ исторически парк във Ветрино и притежателя му Ивелин Михайлов. Проблемът им е, че там се популяризира България и българския народен дух! “ Това написа във фейсбук Страхил Ангелов.

SafeNews разгласява целият текст без редакторска интервенция.

Българофобската формация към Прокопиев гневно се нахвърли върху БЪЛГАРСКИЯ исторически парк във Ветрино и притежателя му Ивелин Михайлов. Проблемът им е, че там се популяризира България и българския народен дух! Това по никакъв метод не се вписва в пропагандирания от кирякстефчовците демократичен интернационализъм. Някой си Михайлов вместо да открие наркокомуна или почивна станция за трансджендъри си е разрешил да развява български флагове и да популяризира българските обичаи, обичай, просвета и история!

Тази негова смелост би трябвало да бъде мигновено осъдена, а той стигматизиран и облепен с най-позорни етикети като лъжец, търгаш, мошенник и други сходни, които либерал-джендъристите изпозват в обилие по адрес на всеки, който не повтаря механично тяхните мантри.

В типичният си тоталитарно-шовинистичен жанр започнаха да се изричат от последна инстанция и нетърпящи несъгласие да назовават индивида основал парка „ финансов търгаш “, а самото съоражение „ пирамида “ и „ мега машинация “!

Екзалтираните украински пропагандатори и назначенци на Посолството изляха цялата си ненавист по адрес на Михайлов и най-много по омразния обект, който той е построил и бива посещаван от хиляди млади българи, което изнервя новите безродници докарани на власт от непознатите си „ другари “.
Това най-вече нервира корумпираната фракция – те ненавиждат и презират всичко, което може да бъде обвързвано с България и историческата памет на нашия народ. Ако Михайлов беше основал украинско населено място, където да се провеждат симулации, в които се убиват руснаци, родните евроатлантици щяха да се подмокрят от наслада и екстаз. Слугинажът нямаше да има нищо срещу Михайлов в случай че вместо български исторически парк беше вложил в куиър джендър комуна, където да се провеждат мил шоута и други сходни извращения. Напротив! Тогава начинанието щеше да бъде разпространявано и показано като „ прогресивно “ и „ съвременно “ и най-вероятно щеше да получи идеологическо утвърждение и респективно грантово финансиране от някоя фондация или Неправителствени организации на Сорос.

Спомнете си предишното лято по какъв начин същите тези девианти, които неизвестно за какво се назовават „ демократи “, си късаха ризите и проклинаха българския байрак и пилона, на който се развя на връх Рожен. Тази неолиберална дехуманизирана фракция ненавижда и се нахвърля върху всеки, който дръзне да засвидетелства респект към България и българската история и то такава каквато е, а не тази която сега ни пробутват грантови историци и учени фарисеи.

Друг непростителен „ грях “ на Михайлов е, че не ненавижда Русия и съветския народ и не пропагандира украинизъм в Историческия парк, а съгласно соросоидната сган това е безусловно наложително и в случай че не се придържаш към тази тяхна доктрина нямаш право да съществуваш.

Естествено зад евроатлантизма на прокопиевите демагози и шарлатани постоянно прозира някакъв нездравословен финансово-икономически интерес – те не ненавиждат България гратис и русофобията им също е добре подплатена с постове, привилегии и облаги! Мнимите им полезности постоянно са били знак на двуличие, долнопробност и слугинаж! Поведението им провокира единствено и само гадност и злоба, евроатлантизмът им се отъждествава с разгром, съсипия и с всяка низост, която се постанова извън, а тези самонарекли се „ елити “ ни я натрапват в типичният си нахален и безпардонен жанр!

Според Юнг, първата стъпка за тези от нас, които желаят да оказват помощ за връщането на здравия разсъдък в един вманиачен свят, е да вкарат ред в личното си схващане и да живеят по метод, който да въодушевява другите.

За още настоящи вести: Последвайте ни в Google News

Още вести четете в категория Коментари.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР