Тази неделя зрителите на bTV ще станат свидетели на разказ

...
Тази неделя зрителите на bTV ще станат свидетели на разказ
Коментари Харесай

Ексклузивно в „120 минути“: Пасажер от подводницата „Титан“ при Светослав Иванов в неделя

Тази неделя феновете на bTV ще станат очевидци на роман за пътуването към дъното и повърхността, адреналин, рискове и драматичен край. В „ Роуминг “ на „ 120 минути “ Светослав Иванов ще беседва извънредно с немския бизнесмен Артур Льобл.

През лятото на 2021 година, той е бил на борда на потъналата подводница дружно с двама от починалите – френският океанограф Пол-Анри Наржоле и Стоктън Ръш, американският създател и шеф на OceanGate, който е управлявал подводния уред.

Какво обаче е предиздвикало Льобл да опише своето пътешестване като „ самоубийствена задача “? Какво се е случило на борда? Всички тези въпроси ще получат отговор в неделя.

В „ 120 минути “ ще видите и историята на 102-годишната Ценка Горанова, чийто живот е белязан от Народния съд.  В „ Специалния репортаж “ на Стоян Георгиев тя споделя потресаващи детайлности от фамилната покруса, която визира още десетки хиляди българи, избити без присъда. 

В следващата напрегната политическа седмица, посетител на Светослав Иванов ще бъде Крум Зарков. Законите са изменени, само че изменен ли е манталитетът? Разговор за лятната атака в борбата за правораздаването.

За постоянното държавно управление и погледът на Запад и на Изток, ще е анализът на Росен Плевнелиев – президент на България от 2011 до 2016 година

Ще насочим взор и към небето над Рожен, където ще се издигне един от най-мощнитe телескопи в Европа. Въпреки, че тази вест остава в страни от радара на медиите, шефът на Института по астрономия с НАО към Българска академия на науките проф. д.н. Евгени Семков е уверен, че това е облага от историческо значение за българската просвета.

В основната роля влиза артистът Миро и неговата доктрина за потребността от повече религия.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР