Тази неделя шоуто С Рачков всичко е възможно се отправя

...
Тази неделя шоуто С Рачков всичко е възможно се отправя
Коментари Харесай

“С Рачков всичко е възможно” се превръща в щура “All Inclusive” почивка

Тази неделя шоуто „ С Рачков всичко е допустимо ” се насочва на занимателна „ All Inclusive ” отмора с актьорите от една от най-обичаните комедии на NOVA. Водещият Димитър Рачков ще посрещне Елена Атанасова, Йоанна Начева, Яна Огнянова, Петър Калчев, Явор Борисов, както и Лили Сучева и Стефан Иванов, които се превъплъщават в новата фамилна двойка в петия сезон на поредицата. Към радостната компания ще се причисли и един от най-колоритните посетители на шоуто – изпълнителят Криско , който също е взел участие в сериала “All Inclusive ”.

Чаровните артисти ще би трябвало да преминат през редица щури провокации, които ще изискват сложни умения и положително въодушевление. Неделната вечер ще стартира с танцувалната игра “Има и по-зле ”. В допълнение към грациозността и гъвкавостта на участниците, основна роля в нея ще изиграе положителната памет. Тяхната благозвучност ще бъде тествана и с още едно предизвикателство - “Кой прецака Моцарт ” , в което феновете ще станат очевидци на неповторими виртуозни осъществявания на калимба, блокфлейта, ксилофон и цигулка.
 шоу NOVA
Лудата стая ще изпрати актьорите от “All Inclusive ” в 2033 година , с цел да се насладят на отмора от бъдещето. Те ще се озоват на най-желаното място за релакс - първокласен курорт на българското Черноморие в борба под надолнище за единствения свободен шезлонг на плажната линия. Кой ще надделее в този занимателен конфликт? Трудно ли се плажува в Лудата стая? Коя ще бъде най-забавната задача? – разберете тази неделя в „ С Рачков всичко е допустимо “ от 20:00 по NOVA.

Следете , официалния  и  профил на „ С Рачков всичко е допустимо “ за настоящи вести.

 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР