Тази неделя от 20:00 часа Мария Силвестър ще бъде водеща

...
Тази неделя от 20:00 часа Мария Силвестър ще бъде водеща
Коментари Харесай

Очарователната Мария Силвестър става първата дама – водещ на „Стани богат“

Тази неделя от 20:00 часа Мария Силвестър ще бъде водеща на специфичен епизод  на най-известното предаване  в български ефир за знания  „ Стани богат “ по bTV. Тя поддържа идеята  „ Операция Плюшено мече “, отдадена на сбъдването на детските фантазии. За някой със стабилен ефирен опит като Мария Силвестър, какво е предизвикването да бъде водещ на най-гледаното предаване?

Тя е била привлечена и от идеята на предаването – да се подкрепи   Каузата „ Операция Плюшено мече “ оказва помощ на деца да влязат в университет, с цел да завършат висше обучение или да се квалифицират и да стартират работа. Програмата им дава опция да стартират живота си с увереност и да върнат вярата си, че живота им може да бъде всичко, за което са мечтали.

„ Образованието е най-важното. Ако не си любопитен, ставаш елементарно манипулируем, а ние не желаеме това да се случва “ –казва Мария Силвестър.

В неделя в „ Стани богат “ на въпросите ще дават отговор Филип Буков, Михаела Филева, актьорското семейство Албена Павлова и Емил Марков, както и съпрузите Михаела Стойкова и Велизар Качаров, създатели на съдружие „ Операция: Плюшено мече “.

Очарователната Мария Силвестър ще бъде водеща на петото благотворително издание на надпреварата „ Стани богат “ по bTV. Тя е първата дама – водещ в историята на  предаването в Източна Европа.

Вижте още забавни тематики при нас:

Оценете тази статия
Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР