Тази неделя Мариян Станков-Мон дьо ни среща с DJ Дамян. В

...
Тази неделя Мариян Станков-Мон дьо ни среща с DJ Дамян. В
Коментари Харесай

DJ Дамян: Първият ми хонорар беше 10 лева

Тази неделя Мариян Станков-Мон дьо ни среща с DJ Дамян. В искрено изявление той приказва за славата, спорта, алкохола, опиатите, измените и любовта.

" Много съм придирчив. Знам, че върша задоволително добър артикул. Като дете мечтаех да съм на сцена по някакъв метод. Мисля, че това се сбъдна ", показа артистът.

Като млад се занимавал със спорт за малко - бил народен играч по плуване. 

" Завоювах шесто място на Европейското по плуване за юноши. Моят треньор ми споделяше следното: " Толкова си ленив и даваш едва 15% в тренировките. Ако даваше 50%, щеше да си международен първенец. Тогава спортът ми беше обвързване. Нямаше пари в това нещо. Щом се е стигало до това да продаваме екипите на националния тим ", описа още DJ Дамян.

По думите му музикалната му кариера почнала, откакто се отказал от спорт

" Случайно попаднах в бара на мой приятел. Диджеят му не пристигна на работа. Аз бях меломан. Казах му, че ще скалъпя нещо. Качих се на пулта и доста ме харесаха. Предложи ми работа и по този начин стартира всичко. Първият ми хонорар беше 10 лева Години наред работех за сходна сума ", разяснява артистът.

За своите над 20 години в музикалния бизнес Дамян показа, че познава добре всичките му страни.

" Днешните младежи желаят на  всяка цена да бъдат известни, да имат скъпи коли, да живеят пищно, а в последна сметка това е една подигравка.  Продавал съм банани на пазара, платове, събирал съм хартия, шишета, с цел да си изкарам парите да изляза на дискотека. Стигал съм и до крайности. Тогава славата ме беше превзела. Пиех, взимах опиати и имах доста дами. Мислех се за популярен ", изясни той.

И добави, че през годините е изгубил доста хора, които мислил за другари. 

" Безумно висока е цената да бъдеш там, където искаш да стигнеш. Допускаш все по-малко хора до себе си, тъй като те ти завиждат. На върха е най-самотно. Благодаря на Бог, че имам човек до себе си и се децата ми са здрави. Имам двама-трима същински другари. Преживял съм три огромни изменничества. Хора, с които съм спал на 1 легло, давал съм от себе си за тях ", сподели още DJ Дамян. 

Относно любовта, той съобщи, че най-важно е да полагаш старания всеки ден за колегата си.

" С Ваня сме дружно 20 години. Тя ме научи да бъда по-спокоен, балансиран, усмхнат. Не съм елементарен за живеене, само че съм занимателен ", показа с усмивка артистът.

Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР