Тази неделя (8 май) от 18:00 ч. БНТ 2 ще

...
Тази неделя (8 май) от 18:00 ч. БНТ 2 ще
Коментари Харесай

В новия епизод на „До Европа и напред“ по БНТ 2 се въщаме в 1987 г.

Тази неделя (8 май) от 18:00 ч. Българска национална телевизия 2 ще излъчи новия епизод на предаването „ До Европа и напред “ с водещ Георги Ангелов.

Телевизионната продукция показва събития и обстоятелства от най-новата история на света след Втората международна война. То е ориентирано към оптимално необятна зрителска публика и най-много към дейната част от нея, формираща себе си в учебни заведения и университети и разрастваща страната с труда си.

Гост в предаването „ До Европа и напред “ ще бъде историкът проф. Веселин Методиев, който ще придвижи аудиторията в далечната 1987 година Във времето, когато Роналд Рейгън приканва за срутване на Берлинската стена, като на Червения площад с частен аероплан каца млад западногерманец. Друг забавен факт, за който ще се приказва в предаването е слагането на ненадминатия и до през днешния ден връх в скок на височина на Стефка Костадинова и фалирането на България за трети път. Историческо предване показва на феновете най-знаменитите събития, през години останали в международната история.

Гледайте поредицата „ До Европа и напред “ на 8 май , неделя от 18 :00 ч., по Българска национална телевизия 2

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР