Тази неделя, 25 август, пред вратите на търговския център Xanadú

...
Тази неделя, 25 август, пред вратите на търговския център Xanadú
Коментари Харесай

AliExpress Plaza, Испания и първият физически магазин в Европа

Тази неделя, 25 август, пред вратите на комерсиалния център Xanadú в покрайнините на Мадрид се събраха близо 5000 души. Причината - откриването на първия физически магазин на AliExpress в Европа.

Някои от най-нетърпеливите бяха чакали повече от 48 часа, с цел да бъдат първите клиенти, които AliExpress Plaza ще посрещне. По време на откриването бяха раздадени над 500 награди, сред които телефони, дронове и електрически тротинетки.

" Никога не бях виждал толкоз доста хора, които чакат да се отвори магазин ", споделя един от инцидентните очевидци на събитието пред El Mundo, до момента в който гледа невероятното стълпотворение пред магазина.

Но голямата опашка може би не трябва да ни изненадва чак толкоз доста - след Съединени американски щати и Русия, най-големият пазар за платформата AliExpress е точно Испания.

Испанските търговци, които пласират стоката си в онлайн магазинът AliExpress - благосъстоятелност на Aliababa Group, са и най-голямата група продавачи в екосистемата на китайския колос. Това е и още една от аргументите да се избере тъкмо тази страна като канал за привличане на още повече клиенти на азиатския онлайн магазин.

Новият физически магазин на AliExpress се простира на повърхност от 760 квадратни метра и има към хиляда продукта на повече от 60 марки, сред които попадат освен испански, само че и доста интернационалните, изключително азиатски.

AliExpress Plaza има за цел да бъде витрина за марки, които са по-малко известни в Испания, като акцентът в магазина несъмнено са технологиите. Истината е, че въпреки физическият магазин да няма толкоз огромен азбучник от артикули, колкото виртуалния, той има своите преимущества.

Няма ги подправените упования, с които човек от време на време се сблъсква, когато избере даден артикул в онлайн. Не е за занемаряване и спестяването на времето за доставката, което губим, до момента в който получим мечтаната стока. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР