Тази неделя, 12 ноември, „Фортисимо Фамилия“ се завръща със своя

...
Тази неделя, 12 ноември, „Фортисимо Фамилия“ се завръща със своя
Коментари Харесай

Фортисимо със 7 класически концерта за деца и родители

Тази неделя, 12 ноември, „ Фортисимо Фамилия “ се завръща със своя нов сезон. В продължение на 7 месеца той ще показа 7 типичен концерта за деца и родители.

По традиция, концертите ще бъдат на огромна сцена в зала “България”. Първият от тях е “Лешникотрошачката” (12 ноември), а последният - #отело (27 май). За пета поредна година във „ Фортисимо Фамилия “ ще се включат освен огромни български музиканти, само че и театрална и кино артисти.

Диригенти на концертите ще бъдат Максим Ешкенази, Славил Димитров, Павел Златаров и Найден Тодоров.

Месец след старта на „ Фортисимо Фамилия “, феновете на огромния композитор Джон Уилямс ще могат да чуят музика от най-известните му филми под диригентската палка на Максим Ешкенази.

На 7 декември в Софийска филхармония ще звучат паметни тематики от “Междузвездни войни”, “Индиана Джоунс”, “Хари Потър”, “Джурасик парк”, “Сам вкъщи”, “Супермен” и “Извънземното”.

След космическо-приключенската декемврийска сага, през януари „ Фортисимо Фамилия “ продължава с “Приказка за Менделсон и Малкия Ото” (21 януари) - концерт с присъединяване на актьорите Герасим Геориев-Геро и Иван Юруков. През февруари концертът от фестивалния цикъл е “Приказка за триангъл и концертен орган” с присъединяване на Деян и Дарин Ангелови.

Мартенският концерт на „ Фортисимо Фамилия “ е “Бетовен девета” с Ана Пападопулу и Юлиан Вергов, през април ще чуем “Приказка за валса” с Лео Бианки и Богдана Трифонова.

Програмата за сезон 2017-2018 ще завърши на 27 май с #отело, концерт с диригент Максим Ешкенази, който ще излезе на сцената в компанията на Захари Бахаров, Михаела Филева, Весела Бабинова и Валери Турманов.

Билети за концертите на „ Фортисимо Фамилия “, класическият музикален фестивал за деца и родители, могат да бъдат закупени онлай от ticketsbg.com или на място от касите на зала “България”. Пълната стратегия на фестивала е тук.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР