Тази не е от обичайните статии, които пиша за този

...
Тази не е от обичайните статии, които пиша за този
Коментари Харесай

Холивудските двойки, които светът иска да събере

Тази не е от нормалните публикации, които пиша за този уебсайт. Със единствено един клик върху името или фотографията ми под заглавието на настоящия материал можете да се уверите, че множеството ми материали слагат фокуса върху кариерите на най-актуалните холивудски артисти и актриси, а не върху персоналния им живот. Между тях ще намерите и ревюта на съответни филми, разнообразни ранглисти и други.

Но няма по какъв начин даже човек като мен, който изпитва голямо почитание към известните реализатори на огромния екран поради техните качества и гений, да не се забавлява понякога с построения им имидж на звезди.

Създаването на имагинерни двойки, или по този начин наречения “shipping “, е най-традиционно измежду почитателите на избрани романи, филми или сериали.

Но холивудските звезди в наши дни са обхванати с толкоз митологична аура, че хората обичат да ги събират и разделят не по-малко от измислени персонажи. Понякога точно персонажите, които те играят, са фактор при желанията на почитателите за това с кого да се съберат те и в действителния си живот. Доста по-вероятно е някой да счита, че Даниел Радклиф и Ема Уотсън биха били чудесна двойка, в случай че е мислил същото и по отношение на героите им Хари Потър и Хърмаяни Грейнджър.

 Даниел Радклиф Ема Уотсън Getty

Изброените по-долу двойки не са дружно все още на писане на тази публикация и са плод на всеобщи хорски мечти, най-често в резултат на искрено шеговити диалози сред другари. Но сами ще видите, че зад фантазията постоянно се крият и напълно действителни причини с изненадваща тежест.

Вижте кои са двойките, които целия свят копнее да види дружно, ТУК >>>
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР