Тази котка ви гледа с пренебрежение, защото влезе в топ

...
Тази котка ви гледа с пренебрежение, защото влезе в топ
Коментари Харесай

Котката на Тейлър Суифт спечели 97 милиона долара

Тази котка ви гледа с неуважение, тъй като влезе в топ 3 на най-богатите животни в света. Да, да! Тя даже не е водач там!

Порталът All About Cats, The Ultimate Pet Rich List сформира лист с най-богатите животни в света. На трето място е котката на Тейлър Суифт на име Оливия.

Рейтингът взима поради парите, които животните са спечелили сами или са наследили. Взети са под внимание и обществените мрежи, рекламните компании и равнището на взаимоотношение с тяхната публика.

Както се оказа, Оливия е доста работлива. Тя завоюва умопомрачителните 97 милиона $. Оливия се включила към стопанката си Тейлър Суифт през 2014 година

Котката постоянно се появява в обществените мрежи на звездата, поддържа връзка с известни персони. Оливия взе участие във клиповете и рекламите на Тейлър. Има лична линия облекла за животни и рекламни контракти. Всичко това й донесло обичайно положение.

А най-богатото животно на земята станало кучето Гюнтер VI. Немската овчарка коства 500 милиона $. Гюнтер наследява положението на дядо си от 80 милиона. Оттогава положението на кучето се е нараснало няколко пъти с помощта на вложенията в недвижими парцели, ръководени от Gunther Corporation.

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР