Тази Коледа Vivacom ще зарадва всички почитатели на домашния уют

...
Тази Коледа Vivacom ще зарадва всички почитатели на домашния уют
Коментари Харесай

Коледа във Vivacom - смарт телевизори и гейм конзоли PlayStation® в пакет с платформата EON |

Тази Коледа Vivacom ще зарадва всички фенове на домашния уют и занимания пред тв приемника с две специфични оферти с платформа EON, комбинираща богато наличие и супербърз оптичен интернет със скорост до 1 Gbps за download.

EON в композиция с PlayStation®5 Digital Edition и тв приемник на Sony

В рамките на акцията всеки искащ може да се снабди с нов смарт тв приемник на Sony и гейм конзолата PlayStation®5 Digital Edition на погашение за 36 месеца, в композиция в 2-годишен контракт за EON PREMIUM. Пакетът включва достъп до над 210 ТВ канала с списък до 7 дни обратно, богата видеотека с над 15 000 заглавия, музикалната платформа TIDAL, както и оптичен интернет със скорост до 1 Gbps за download на цена от 1 лев месечно за първите до 4 месеца.

Потребителите могат да избират сред 2 разновидността за PlayStation®5. Първият е PlayStation®5 Digital Edition с контролер DualSenseTM и PS Plus ваучер за дванадесет месеца. Комбинацията се предлага на цена от 24,98 лв. на месец на погашение за 36 месеца, в композиция с 2-годишен абонамент за пакет EON PREMIUM.

Вторият вид е извънреден и се предлага само от Vivacom – PlayStation®5 Digital Edition с 55-инчов тв приемник SONY XR-55X90J, на цена от 78,98 лв. на погашение за 36 месеца, в композиция с 2-годишен абонамент за пакет EON PREMIUM.

И двете оферти са годни при покупка в магазинната мрежа на Vivacom.

EON в композиция с тв приемник Samsung или Philips

Другото Коледно предложение на Vivacom включва абонамент за EON PREMIUM с чисто нов смарт тв приемник. Потребителите могат да избират сред три модела - 43-инчовият Samsung 43AU7172 на цена от 22,98 лева на месец, 50-инчовият Samsung 50AU7172 за 26,98 лв. на месец и Philips 50PUS8505 THE ONE, който също е 50-инчов е на цена от 29,98 лева на месец. Всички цени са за 36-месечен интервал на погашение, в композиция с 2-годишен контракт за EON PREMIUM.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР