Тази Коледа ще е като никоя друга, защото ще ни

...
Тази Коледа ще е като никоя друга, защото ще ни
Коментари Харесай

Първият дългоочакван трейлър нa „Аватар: Природата на водата“ на Джеймс Камерън е тук

Тази Коледа ще е като никоя друга, тъй като ще ни донесе подарък, предстоящ повече от десетилетие. На 16 декември се завръщаме на Пандора с амбициозното, епично и всепоглъщащо киноизживяване Аватар: Природата на водата –дълго подготвяното от ненадминатия Джеймс Камерън продължение на мегахита Аватар (2009),който със международни доходи от 2,84 милиарда продължава да е най-касовият филм на всички времена.

Повече от 10 години след събитията в Аватар Джейк Съли (Сам Уортингтън) живее щастливо дружно с Нейтири (Зоуи Салдана) и техните деца. Когато остаряла опасност се завръща на Пандора, двамата са принудени да изоставен дома си и да се насочат към разнообразни райони на изобилстващата от живот луна и да търсят помощта на други на‘ви племена. Неприятностите обаче ги следват по петите – Аватар: Природата на водата е роман за нещастията, които претърпяват Джейк и Нейтири и борбите, които водят, с цел да останат живи и да запазят фамилията си дружно.

Продуцентът Джон Ландау, който работи с Джеймс Камерън по най-големите му шлагери Титаник и Аватар, споделя, че тематиката за фамилията е в същността на кино лентата: „ Аватар: Природата на водата е история за това, до каква степен биха стигнали родителите, с цел да запазят фамилията си дружно и в сигурност. Филмите на Джим имат универсални тематики, а в действителност няма по-универсална тематика от фамилията. “ 

Освен невъобразим триумф в боксофиса Аватар промени радикално и киноиндустрията, въвеждайки голям брой нововъведения и усъвършенствания – от впечатляващите специфични резултати и популяризирането на цифровия 3D формат, до представянето на нови технологии като performance capture и виртуална продукция. Камерън дава обещание, че  Аватар: Природата на водата ще е не по-малко революционен, както като технология на снимане и прожектиране, по този начин и като прекарване пред огромния екран. Режисьорът е безапелационен: „ Исках завръщането ни на Пандора, да бъде нещо в действителност особено. Всеки един кадър е основан с концепцията за най-големия вероятен екран, най-хубавата резолюция и най-поглъщащото 3D. Мисля, че успяхме да го реализираме. “

Режисьор е Джеймс Камерън (Пришълците, Бездната, Терминатор 2, Титаник, Аватар), който е и сценарист дружно с Джош Фридман (Война на световете). В функциите са Зоуи Салдана, Сам Уортингтън, Сигорни Уивър, Стивън Ланг, Клиф Къртис, Джоел Дейвид Мур, К. К. Х. Паундър, Еди Фалко, Джемейн Клемент, Джовани Рибизи, Мишел Йео и Кейт Уенслет. Продуценти са Джеймс Камерън и Джон Ландау.

Откриваме Аватар: Природата на водата от 16 декември единствено в кината на 3D и IMAX 3D, в дублирана и субтитрирана версия.

Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР