Тази Коледа пазаруването ще бъде по-различно и трябва да се

...
Тази Коледа пазаруването ще бъде по-различно и трябва да се
Коментари Харесай

7 трика, с които да купите подаръци за Коледа онлайн

Тази Коледа извършването на покупки ще бъде по-различно и би трябвало да се настроим на тази вълна. Въпреки това, то може да е все по този начин вълнуващо и най-важното е, че ще зарадваме околните си с хубави дарове, които още веднъж сами сме избрали за тях. Днес ще ви дадем няколко съвета по какъв начин по-лесно да изберете и поръчате дарове онлайн, в случай че до момента не сте го правили.
1. Направете си лист – хубаво е да имате ориентировъчен лист с това какво бихте желали да купите за околните си хора. Така ще ви е доста по-лесно да търсите из „ морето “ от артикули, които оферират онлайн магазините. В процеса на търсене можете и да измененията концепциите си, само че значимо е да имате насочна точка, от която да започнете да разглеждате.
 Подарък съгласно зодията: Какво желаят всички 12 зодии за Коледа? Подарък съгласно зодията: Какво желаят всички 12 зодии за Коледа?
Винаги, когато пристигна време да купуваме дарове за Коледа, много се колебаем на кой какво да вземем и постоянно приятното занятие се прев...
2. Намислете си бюджет – онлайн извършването на покупки може да е доста „ хлъзгаво “, що се отнася до харченето на пари. Вие действително не вадите пари от портмонето си и не можете да осъзнаете какъв брой сте изхарчили, до момента в който най-после не теглите чертата. Затова си сложете ориентировъчен бюджет за всеки човек и се пробвайте да не го превишавате.
3. Сравнявайте предложения – хубавото на онлайн извършването на покупки е, че когато си харесате даден продукт, елементарно можете да го откриете и по други магазини и да сравните коя цена е по-изгодна. Докато, когато сте във физически магазин взимате това, което е пред вас и не се замисляте дали бихте могли да намерите този подарък за по-евтино. А даже да можете, просто решавате да си спестите обикалянето.
4. Поръчвайте повече от един продукт от уебсайт – когато си вършиме листата с дарове, вижте дали не можете да поръчате 2 или 3 неща от един онлайн магазин, тъй че да платите доставка единствено един път или даже да се сдобиете с безвъзмездна такава. Ако поръчвате по един подарък от магазин и плащате доставка всякога, ще изхарчите доста непотребни пари за куриери.
5. Поръчайте подаръците доста по-рано – това е извънредно значим съвет, който желаеме да ви дадем. Представете си офисите на познатите ни куриери няколко дни преди Коледа... какъв брой индивида на опашката си представяте? Ние най-малко 20! Затова побързайте и поръчайте подаръците си още при започване на декември, тъй че да си ги вземете от куриерския офис, без да се редите на опашки по 40-50 минути.
 7 подаръка, които носят неприятен шанс 7 подаръка, които носят неприятен шанс
Има дарове, които може да са извънредно несъответствуващи, изключително в случай че сте наясно каква е символиката им и за какво не трябва да се подаряват. Ето ко...
6. Използвайте услуга за пакетиране – някои уеб сайтове към този момент оферират, когато си поръчате даден продукт, да ви го опаковат в красива кутия против избрана сума. Така ще си спестите търсенето на опаковки из магазините и подаръкът ви ще е подготвен за подаряване.
7. Изтрийте си хронологията – тъкмо по този начин, колкото и смешно да ви звучи, откакто сте поръчали всичко, изтрийте си хронологията от компютъра, която ви демонстрира в кои уеб сайтове сте влизали и кои дарове сте разглеждали. Така в случай че делите един компютър с обичания човек, той няма по какъв начин инцидентно да види какво сте му избрали за Коледа.:)

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР