Тази коалиция няма да се разпадне, защото стоят други интереси

...
Тази коалиция няма да се разпадне, защото стоят други интереси
Коментари Харесай

Веселин Марешки: Тази коалиция няма да се разпадне, на практика управляват ГЕРБ и ДПС

Тази коалиция няма да се разпадне, тъй като стоят други ползи зад нея. На процедура ръководят ГЕРБ и Движение за права и свободи. Тази теза разви зам.-председателят на Народно събрание и водач на партия "Воля " Веселин Марешки в утринния блок на bTV.
Според Марешки НФСБ е най-близо до сърцето на Цветан Цветанов, "Атака " до това на премиера Борисов, а Вътрешна македонска революционна организация до сърцето на водача на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ. Вътрешна македонска революционна организация е троянският кон на Движение за права и свободи в обединението, сподели водачът на "Воля ".
Марешки дефинира министъра на защитата Красимир Каракачанов като "най-големия политически лъжец ". В програмата му имаше разноски за пенсии, за служители на реда на село, а не за самолети. Избирателите на Каракачанов са най-излъганите гласоподаватели, съобщи той.
Лидерът на "Воля " предсказа още един управнически маднат за ГЕРБ, защото обединението "Обединени патриоти " бързо станали "опитомени патриоти ", а в следствие "обединен неуспех ".
Марешки позволи опцията патриотичната коалиция да се разпадне, тъй като партиите в нея се водят от инстикта си за самозапазване - "да прехвърлиш неуспеха върху другарчето ".
Той насочи рецензия към желанието на държавното управление да закупи нови самолети и го дефинира като "измамна скица ". "За какво са ни самолети, в случай че не можем да ги поддържаме? Защо да купуваме нещо, което няма да се употребява? Няма пари за подготовка на водачите ", съобщи Веселин Марешки.
"Караме я като по комунистическо - колкото делегациите да могат да стигат до Евксиноград, а варненци кучетата ги яли ", разяснява още положението на родния му град Варна,.
Марешки означи, че хората във Варна съжалявали, че той не е станал кмет, само че към този момент бил "доста по-напред в йерархията ".
Смятаме да осъществяваме нашите хрумвания в Народното събрание за да помогнем на всички българи да живеят добре, безапелационен бе водачът на "Воля ".
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР