Тази класация може да се определи като странна, въпреки че

...
Тази класация може да се определи като странна, въпреки че
Коментари Харесай

10 от най-необичайните домашни любимци

Тази ранглиста може да се дефинира като странна, макар че да имаш домакински любим (и какъв да бъде той) е напълно въпрос на персонален избор. И е напълно обикновено, в избран миг, този нов фамилен другар да стане пълноправен член в обществото на своите стопани.

Ако обаче визията ви е, че домашните любимци са дребни и сладки, значимо е уточнението, че за огромна част от попадналите в подреждането, тъкмо тези думи няма по какъв начин да се употребяват.

И все пак всички те се радват на 100%-товата обич и същинската обвързаност на своите фамилии. Ето 10 необикновени домашни любимци.

10. Питонът Рик

Това не е домакински любим за всеки. Видът Бърмис живее във Флорида, а в дома на опитния ловджия Едуард Мърсър се разполагат комфортно няколко от тях. Освен с Рик, той се е сприятелил и с женската половинка на своя домакински любим, която има в действителност “дълги крайници ”.

9. Модната катерица Томи Тъкър

Приютена от жена във Вашингтон, Томи се радва на ръчно направена сбирка дрешки, единствено за нея. Любовта ѝ към позирането ѝ дава опция да стане част от стилната снимка. Най-много обаче Томи обича да върви на шопинг, дружно със стопанката си.

8. Ефрейтор Уилям Уиндзор, прочут като Били Козата

С ослепителен шлем и безупречно спретнати мустаци, той е амулет на някогашния царски уелски полк. Неговото пенсиониране е съпроводено с удивление и овации от страна на другарите му. Това е козелът, пълноправен член освен на едно семейство, само че и на цялото общество. Той е пътувал в чужбина, повеждал е всеки батальонен церемониал и е дал живота си на 1-ви кралския полк.

7. Знаменитият Нилс Олаф

Пингвинът Нилс Олаф е почетен член и амулет на армията на норвежкия крал от 1972  година насам. След повече от 35 години “вярна работа ”, той е отдаден в рицар в Единбургския зоопарк. По време на церемонията, с размахване на меч от двете страни на главата на Нилс (там където би трябвало да бъдат раменете му), рицарското звание е публично доказано. Крал Харалд V разказва Нилс като пингвин “по всевъзможен метод, избран да получава достойнството и достолепието на рицарското звание ”.

6. Сок, който живее в Мюлхайм

 10 от най-необичайните домашни любимци

Тригодишната мъжка лама Сок живее в фамилията на Никол Депър от немския град Мюлхайм от първите дни от живота си. След комплицирана фрактура, за жалост, се е наложило едно от крачетата му да бъде ампутирано. Сега едно от обичаните неща на Сок е да се отпусне в фамилната столова.

5. Безименната двуглава костенурка

Спасена от улицата още като яйце на костенурка, тя изненадала всички, откакто от яйцето се посочило симпатично творение с две глави. Оказва се, че това животно може да живее сред 75 и 100 години, стига да се съблюдава специфичният му режим на хранене. Всяка глава се храни поотделно, с цел да няма битка сред тях. За страдание, откакто става амулет на магазин за домашни любимци, тя притегля вниманието и е била открадната.

4. “Нуждаещата се ” капибара Каплин Роуз

Каплин Роуз е представител на типа кипабара – най-големия действителен гризач в света. Стопанката на Каплин Мелани Типалдос разказва своето животинче като гризачът с необикновен размер от “Принцесата младоженка ”, както и с определението – нуждаеща се. Каплин постоянно желае да бъде с Мелани и я следва из къщата и на двора. Освен това знае по кое време се прибира от работа и я чака с неспокойствие.

3. Ник Боинг – агънцето, което се трансформира в любим

Това, което не е ясно към момента е, че Ник е роден в резерват, само че отхвърля да се приобщи към другите от своя тип. Той избира уютната къща на семейство Палмър и се трансформира в пазача на дома.

2. Джесика – 4 тонен хипопотам

Ето това се споделя огромен и безценен любим, който пие по 10 литра кафе дневно. Намерена дребна и сладка, след наводняване на предходния ѝ дом – реката, в този момент Джесика е част от фамилията на Тони Йобърт и неговата брачна половинка Шърли. Наскоро Джесика навлезе в “тийнейджърски ” си интервал и в този момент доста обича да подскача на леглото си. Въпреки че е единствено на 7 години тя е доста безапелационна, когато желае нещо. Дотук леглото на семейство Йобърт е счупвано 3 пъти.

1. Лин – малко висок, само че доста благ

На масата е цялото семейство, готово за закуска с портокалов сок и кроасани. И внезапно, представете си, забождате с вилицата идната хапка, а до вас се промъква дребна и сладка глава на дълъг и величествен врат. Къде тогава ще преместиш чинията си, с цел да бъде тя единствено твоя? 13-годишният Лин е единствено един от любимците на семейство Кар-Хартли. Той е водач на стадото, а също и по-голям батко. Кар-Хартли са подарили безусловно пълноправие и на останалите седем жирафа от изчезващият тип Ротшилд. И в реалност най-високите животни в света са господари на 140-те акра имение на фамилията.

Източник: 10te.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР