Тази катастрофа нямаше да предизвика такъв голям интерес, ако не

...
Тази катастрофа нямаше да предизвика такъв голям интерес, ако не
Коментари Харесай

Стъки с първи коментар за катастрофата с полицаи


Тази злополука нямаше да провокира подобен огромен интерес, в случай че не участваха профилиран автомобил и известно лице. Това съобщи Станислав Недков – Стъки във връзка случая, в който взе участие, в ефира на Нова телевизия.
Патрулката на столичните катаджии е смляна след удара с джипа на шефа на ММА федерацията Станислав Недков-Стъки.
„ Трябва да се каже, че взе участие трети автомобил. Кола с благоевградска регистрация, минава на червен светофар и е догонен от служителите на реда. Те не преценяват и стопират в платно, където е позволена скорост до 80 км. Малко по-късно аз минавам от там. Виждам, че има включени буркани, само че няма включени спешни светлини, което основава чувството у мен, че тази кола се движи, въпреки в специфичен режим. Вече като съзнавам, че тя е спряла, е късно “, посочи шефът на ММА федерацията.
„ По нашето законодателство аз съм отговорен, макар че колите са спрели в платното за придвижване. Не бива да търсим кой е отговорен, би трябвало да извлечем поуките. Аз постоянно си поставям колана, това, че имах колан ме избави от по-сериозни санкции. Време ли е законодателят да посочи къде би трябвало да стопират пътните служители на реда. В Германия ги водят до избрани места. Време е да светне лампичката на законодателната власт “, уточни той.
„ Това, което разбрах от сътрудници на служителите на реда е, че патрулиращите коли са снабдени с камери начело и откъм гърба,. Има 2 огромни компютри, които се удрят в седалките на двамата служители на реда. Това, което знаем е, че нямат съществени пострадвания. Единият е изписан незабавно от болничното заведение. Другият е с пострадвания в гърдите. Веднага, изтичах до колата да оказа помощ, те бяха в потрес, само че бяха съответни. Взеха ми проба за алкохол и наркотични субстанции, и двете са негативни. “, изясни той.
„ Аз съм провинен по нашето законодателство, формиран ми е акт, който ще бъде обезщетен. Взета ми е книжката, би трябвало да се заплати акта, с цел да си взема книжката. Имам различен акт, беше за скорост от 10 км, до колкото помня “, сподели още той.

Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР