Тази кампания ми даде възможност да говоря и да обясня

...
Тази кампания ми даде възможност да говоря и да обясня
Коментари Харесай

Доц. Мангъров и Симидчиев с първи коментари след вота

Тази акция ми даде опция да приказвам и да обясня на хората какво в действителност се случва и за какво се случва по този метод.
Това съобщи в ефира на изборното студио на bTV доцент Атанас Мангъров, претендент за депутат от Политическа партия АБВ. " Нашата страна е доста болна и за жалост, тя не може да си откри верния доктор, който да ѝ назначи вярното лекуване ", съобщи доцент Мангъров. Той смята, че местата, които още веднъж отворят, ще възвърнат пандемията. Доц. Мангъров разясни, че даже и да не е изкарал вируса, отново е нямало да се имунизира.
 Слави Трифонов: Имам признаци на COVID-19, върша проучвания Слави Трифонов: Имам признаци на COVID-19, върша проучвания
" За да не си задавате непотребни въпроси довечера: Имам признаци на коронавирус и си върша нужните проучвания. И защото персоналната отгово...
По думите на пулмолога Александър Симидчиев и по време на акцията, и преди този момент той е приказвал едни и същи неща. " Трябва поредно и стабилно да понижаваме скоростта на разпространяването на пандемията ". Александър Симидчиев съобщи, че би дал на доцент Мангъров задоволително научна информация за имунизирането.
Темата продължава.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР