Тази кабалистична игра може да ни помогне да разберем бъдещето

...
Тази кабалистична игра може да ни помогне да разберем бъдещето
Коментари Харесай

Всеки има мечти, но не всеки знае този трик: Взимаме банкнота, намисляме си желание и следваме инструкциите

Тази кабалистична игра може да ни помогне да разберем бъдещето си. Това, което би трябвало да създадем, е да вземем банкнота и да си зададем мислено въпрос, който визира работата ни или любовта. След това би трябвало да погледнем серийния номер. Примерно номерът е 8604755. Събираме всички числа и получаваме число, което би трябвало да се редуцира до едноцифрено: 8+6+0+4+7+5+5=35, което надлежно става 8. Според това, можем да придобием визия за това, което ни чака. Ако получим цифрата 1, то ни чака удача. Конфликна обстановка ще приключи в наша изгода. В работата ще вземем верни решения и ни чака израстване. Ако цифрата е 2, то в любовта ще ви провърви, поради жизнерадостното ви отношение към другия. Що се отнася до работата, имате дребни усложнения, само че те ще отминат.

Добре е при съмнения да попитате специалист. Ако ви се падне 3, би трябвало да сте търпеливи и да покажете любовта си с някакъв сантиментален жест.
В работата ви сте малко неуверени, по тази причина изчакайте да мине малко време и тогава предприемете дейности. Числото 4 значи, че би трябвало да деянията самообладание, с цел да превъзмогнете проблемите във връзката си.
В работата си ще се докажете като експерт. Числото 5 значи, че би трябвало малко да намалите планирането и да извършите нещо непринудено. В работата ви имате компликации, само че позицията ви е вярна и не би трябвало да отстъпвате. Ако сборът ви прави 6, е добре да не се доверявате сляпо, а да се уповавате на себе си. В работата ви имате проекти, които ще се осъществят и ще ви донесат триумф.

Ако ви се получи цифрата 7, то ви чака смяна или покачване в работата. Що се отнася до любовта, добре е да извършите някакъв проект и да не сте прекомерно разточителни. Числото 8 значи, че сте в спокоен интервал. В любовен проект, всичко върви добре. В работата е добре да не взимате значими решения сега, тъй като може да сбъркате.
Ако пък ви се падне цифрата 9, то ще имате опция да срещнете забавни хора. В работата ще се сблъскате с проблеми в системата, които ще осуетят проектите ви.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР