Тази жена може да се похвали с най-големите устни в

...
Тази жена може да се похвали с най-големите устни в
Коментари Харесай

Жена с „най-големите устни в света“ получава още повече филър в лицето си, за да „изравнява нещата“

Тази жена може да се похвали с „ най-големите устни в света “ – а в този момент нейното странствуване с филъри е отишло още по-далеч.

Андреа Иванова е похарчила над 20 000 паунда единствено за филър за устни и преди този момент влезе в заглавията, когато се подложи на шест процедури за един ден като „ опит “. И в този момент, инфлуенсърката в обществените медии твърди, че е била посъветвана от своя хирург да сложи още повече филър в лицето си в опит да „ изравни нещата “ – този път към носа си.

26-те -годишната жена също има филър в бузите си и изясни, че натрупването на филър „ предизвиква бръчки “, тъй че тя е инжектирала филър от двете страни на носа си, с цел да не „ наподобява състарена “.

Тя сподели: „ Лекарят ми сподели, че е доста значимо [да имам филър] в тези области, защото в случай че няма подобен, тогава с годините лицето ми ще наподобява състарено. Тъй като имам огромно количество филър в устните, както и в скулите ми, има струпване на филър от двете страни на лицето ми, което предизвиква бръчки.

„ Та...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР