Тази история обсъжда самоубийството. Ако вие или някой, когото познавате,

...
Тази история обсъжда самоубийството. Ако вие или някой, когото познавате,
Коментари Харесай

Как ветеран от войната в Ирак се справи с посттравматичното стресово разстройство, използвайки внимание към вкуса и бърбън

Тази история разисква самоубийството. Ако вие или някой, който познавате, имате мисли за самоубийство, апелирам, свържете се с линията за самоубийства и рецесии на телефон 988 или 1-800-273-TALK (8255).

Ветеран от войната в Ирак има употребява „ усещане на усета “, ​​за да преобърне живота си – и изковава процъфтяваща кариера в процеса, плюс дава на другите път напред посредством своя образец.

Когато Фред Миник беше ситуиран в Ирак на 24 юни 2004 година като част от екип, прочут като Task Force Olympia, неговата роля в ситуационната и бойна отбрана беше да документира задачи по цивилен въпроси като армейски фотожурналист.

С оръжие, завъртяно към едната ръка и камера към другата, Миник щеше да тръгне с екип, откакто иракските бунтовници бомбардираха няколко полицейски ръководства в Северен Ирак.

 

„ Щях да бъда прикован към пехота, специфични елементи, екипи по цивилен въпроси и цялата ми работа беше да удостоверявам какво се сл...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР