Тази история обсъжда самоубийство. Ако вие или някой, когото познавате,

...
Тази история обсъжда самоубийство. Ако вие или някой, когото познавате,
Коментари Харесай

Смъртта на съпругата на пастора от Южна Каролина се разследва, тъй като семейството й предупреждава за „фалшиви“ истории за самоубийство

Тази история разисква самоубийство. Ако вие или някой, който познавате, имате мисли за самоубийство, апелирам, свържете се с линията за самоубийства и рецесии на 988 или 1-800-273-TALK (8255).

Съобщава се, че управляващите в Северна Каролина са следствие на гибелта на Мика Милър, 30-годишната брачна половинка на Миртъл Бийч, Южна Каролина, свещеник Джон-Пол Милър. — на към час път с кола от родния град на Милър Мъртъл Бийч —  миналия уикенд и проверяват по какъв начин е умряла, съгласно ABC 15.

Джон-Пол обаче сподели на паството си, че жена му се е самоубила и че се е борила с психологичното си здраве от години, само че управляващите не са оповестили формалната й причина за гибелта.

„ Тя се е борила със самоубийство и преди. Всеки път й помагахме да го преодолее и я отвеждахме в лекарят, ние го преодоляхме и всичко беше наред “, сподели Джон-Пол пред ABC 15. „ Тя даже даде няколко свидетелства тук в църквата, които имаме на видео. Тя се бори със самоубийството, само че Бог се погрижи за...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР