Тази история обсъжда самоубийство. Ако вие или някой, когото познавате,

...
Тази история обсъжда самоубийство. Ако вие или някой, когото познавате,
Коментари Харесай

Мъртъв турист по Апалачската пътека, „Повечето безвреден“, остави следа от мистерия: „Той не искаше да бъде намерен“

Тази история разисква самоубийство. Ако вие или някой, който познавате, имате мисли за самоубийство, апелирам, свържете се с линията за самоубийства и рецесии на телефон 988 или 1-800-273-TALK (8255).

През 2018 година изтощеното тяло на неидентифициран мъж беше открит в пустинята на Флорида, създавайки тайнственост, траяла близо три години.

Случаят на Ванс Джон Родригес, прочут като „ Повечето безопасен “ от туристическата общественост, се преглежда в нов документален филм на Max, „ Нарекоха го най-вече безопасен “ от режисьорката Патриша Гилеспи, носителка на премия „ Еми “.

„ Тази тайнственост крие по-голяма история “, сподели Гилеспи пред Fox News Digital. „ Става дума за метода, по който живеем живота си онлайн, и за основаването на легенди, което се случва в цифровото пространство. Не става дума единствено за „ Повечето безопасен “, а и за общността, туристическата общественост, която се сплоти, с цел да го откри. И мисля, че огромна част от тази благотворителност се подценява онлайн – хора, които са подготвени да...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР