Тази история не е нова, но винаги, когато човек слуша

...
Тази история не е нова, но винаги, когато човек слуша
Коментари Харесай

Призрачната катастрофа в графство Съри

Тази история не е нова, само че постоянно, когато човек слуша или чете за нея го побиват тръпки. Действието се развива на английското шосе А3, което е много натоварено и по него относително постоянно стават произшествия.

Конкретният случай датира от 11 декември 2002 година. Тогава в полицията постъпват над 10 позвънявания от разнообразни водачи, пътуващи по А3, които оповестяват за преди малко аварирал автомобил със светещи фарове в канавката до пътя.

Когато полицията идва на местопроизшествието в началото не намира нищо. Продължилото претършуване на региона води до разкриване на аварирал и обраснал с шубраци Vauxhall Astra с разлагащи се трупове вътре.

След полицейското следствие излиза наяве, че злополуката се е случила пет месеца по-рано, а през въпросната вечер на 11.12.2002 година не е имало нито едно друго ПТП в този сектор. Мнозина британци от Съри имат вяра, че призрачното ПТП е инсценирано от духовете на хората в Astra-та, за да се притегли внимание към мястото, където са починали.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР