Тази история е публикувана първоначално от . Включва препратки към

...
Тази история е публикувана първоначално от . Включва препратки към
Коментари Харесай

В „необичаен“ ход съдията от Уисконсин Винсънт Бискупик нарежда на човек да плати обезщетение, което окръгът не е търсил

Тази история е оповестена в началото от. Включва препратки към полово принуждение над малолетно лице и проблеми с психологичното здраве.

Миналия март арбитър от окръг Outagamie Винсент Бискупик подреди на мъж, наказан за полово принуждение над малолетно лице, да заплати 150 000 $ реставрация на окръга за възобновяване на душевен здравни услуги, макар че окръгът сподели, че не желае пари частично, тъй като търсенето им може да „ ревиктимизира жертвата “.

Осем месеца след присъдата жертвата умря ненадейно. Тя преди малко беше навършила 18.

Нейният случай стигна по-далеч от голямото болшинство. Според Националната мрежа за обезчестяване, корист и блудничество единствено 31% от половите набези са докладвани, 5% от причинителите са задържани и единствено 2,8% от случаите приключват с присъди за закононарушения.

Но процесът се оказа мъчителен. Помощник-окръжният прокурор Джули Дюкуейн сподели на съдията, че психологичното здраве на тийнейджърката е спаднало след процеса, като ка...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР