Тази инфодемия доведе до масов страх. Страшно е психологическото противопоставяне

...
Тази инфодемия доведе до масов страх. Страшно е психологическото противопоставяне
Коментари Харесай

Мира Радева: Инфодемията доведе до масов страх и пробуди тоталитарни рефлекси у хората

Тази инфодемия докара до всеобщ боязън. Страшно е психическото опълчване сред хората. Водят се разногласия на кръв. Все едно желаят да те смачкат, поради това, че няма единодушие. Събудиха се у хората някакви тоталитарни рефлекси.
Лекарите ги разбирам, тъй като виждат грозната страна на заболяването, виждат леталния излаз. Виждам лицето на страха. Имам пицария в едно село. В началото на епидемията се уплаших, само че след това взех решение, че тия са луди.

Това сподели пред телевизия 7/8 тв Мира Радева.

Най-страшни са последствията върху децата. Защото възрастните въпреки всичко имаме отработени рефлекси, само че при децата тези механизми ги няма. Така че ще има вреди и в образованието, и в душeвността им. Последиците ще ги сърбаме години наред, уточни тя.

Ако нямаше сериозно мислене, нямаше да има напредък, нямаше да има просвета. Така че не трябва всички да приказват едно и също, разяснява Радева.

Винаги би трябвало да се съмняваш. Да се съмняваш, ознчава да съществуваш. Това е единственият източник на напредъка. Всеки има право на сериозна позиция, даже да е неправилна, счита тя.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР