Тази илюзия днес издъхва под тежестта на уличните протести и

...
Тази илюзия днес издъхва под тежестта на уличните протести и
Коментари Харесай

Ястребът Тома Биков като врачка още през 2013: Борисов трябва да лежи в затвора

Тази заблуда през днешния ден издъхва под тежестта на уличните митинги и пред типа на изплашения министър-председател. " Твърдата ръка” стартира да трепери и да наподобява немощна. Все по-често ще се сещаме за „ Буда” и ще осъзнаваме, че страната ни се ръководи от второкласен престъпник, а не от извънреден гений, както се пробват да ни внушат някои медии и социолози. Все по-често ще ни хваща позор, че сме позволили това, което живяхме през последните четири години. Борисов би трябвало да лежи в пандиза. Не с цел да изкупи виновността си за бедността и безпътицата, до която докара страната, а тъй като всеки политик би трябвало да знае, че не е недостижим, когато нарушава закона. Само за записите от „ Мишо Бирата”, на Борисов се поставят 5 години затвор за търговия с въздействие. България все в миналото ще стане естествена страна, само че би трябвало да се стартира от някъде. Защо не от един обективен развой против министър председател, който е направил закононарушения до момента в който е бил във властта?, напомнят още казаното от Биков Gospodari.com.

Днес Биков е от другата страна на барикадата - ястреб на ГЕРБ.

„ Същите тези хора, които говореха за правосъдна промяна, вършат това нещо. В последните 30 години аз не помня и няма подобен случай водачът на най-голямата опозиционна партия да бъде задържан по този метод. И няма никакви европрокурори и няма никакви еврофондове. “, споделя той пред БНР.

Притесненият и нервозен Биков направи паралел с ареста на Никола Петков в Народното събрание през 1947 година, „ още веднъж след показания на тогавашния министър-председател и със сходни доказателства.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР