Тази година, за първи път в историята на конкурса за

...
Тази година, за първи път в историята на конкурса за
Коментари Харесай

За първи път: кой ще представлява Саудитска Арабия на конкурса Мис Вселена 2024

Тази година, за първи път в историята на състезанието за хубост Мис Вселена 2024, Саудитска Арабия ще направи своя дебют. Страната ще бъде показана на надпреварата от 27-годишния модел и блогър Руми Алкахтани, която вече писа за това на страницата си в обществената мрежа Instagram.

„ За мен е чест да вземам участие в състезанието Мис Вселена 2024. Щастлива съм, че съм първата кралица на хубостта на Саудитска Арабия, която показва страната си на интернационалните състезания “, написа Руми Алкахтани.

Според Independent момичето има бакалавърска степен по дентална медицина и владее британски, френски и арабски. Преди това тя е представлявала Саудитска Арабия в голям брой интернационалните състезания, в това число Мис Азия Малайзия, Мис Арабски свят и Мис Европа.
 Руми Алкахтани Руми преди този момент е представлявала Саудитска Арабия в голям брой интернационалните състезания Снимка: rumy_alqahtani/Instagram
Участието на Руми в конкуренцията е утвърдено персонално от престолонаследника принц Мохамед бин Салман Ал Сауд.
 Руми Алкахтани Момичето е бакалавър по дентална медицина и владее британски, френски и арабски Снимка: rumy_alqahtani/Instagram
Имайте поради, че Мис Вселена 2024 ще бъде 73-ият конкурс за Мис Вселена, който ще се организира в Мексико на 28 септември 2024 г.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР