Тази година за първи път момичета се включват в най-големия

...
Тази година за първи път момичета се включват в най-големия
Коментари Харесай

Момичета се включват в Купата на Coca-Cola

Тази година за първи път девойки се включват в най-големия междуучилищен футболен шампионат „ Купата на Coca-Cola”.

По правилник всеки тим се състои от десетима състезатели, а казус в 7-годишната история на шампионата, е включването и на по 2 девойки.

Именно Враца е градът, в който за първи път предходната година се организира мач сред тимове, формирани напълно от девойки. Демонстративното разиграване беше сред тимовете на ОУ „ Никола Йонков Вапцаров “ (с. Селановци) и СОУ „ Христо Ботев “ (Враца), а девойките демонстрираха страхотни футболни умения.

На територията на града, уместно се показа на зеления терен и чаровната Радост Тодорова, която е родом от Враца и разпален почитател на футбола.

От 09:00 часа, в Спортен комплекс „ Христо Ботев” в най-големия град в Северозападна България 17-те тима ще чакат всички, които желаят да ги поддържат.

170 възпитаници от района ще се състезават за продобиване на място измежду финалистите и опцията да играят за огромната премия – посещаване на четвъртфинал от Световното състезание по футбол в гр. Сочи, Русия.
За публиката също са готови забавни игри и награди: мини футбол, занимателен катапулт, маратон с трудности, съревнование със спортни колички, скоростни голове и радостна джага.

Специален FIFA ъгъл пък ще задоволи любознанието на всички почитатели на гейминга, като на място препоръки ще дават професионалните играчи Persy и Wicky BG.

Повече информация можете да намерите на фейсбук страницата на „ Купата на Coca-Cola”: https://www.facebook.com/CopaCocaCola.bg и на: https://kupata.bg/.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР