Тази година винилът, безглутеновият хляб и ядливите слънчогледови семки са

...
Тази година винилът, безглутеновият хляб и ядливите слънчогледови семки са
Коментари Харесай

Службата за национална статистика добавя винил, безглутенов хляб и фритюрници към типичната пазарска кошница, използвана при изчисляване на инфлацията

Тази година винилът, безглутеновият самун и ядливите слънчогледови семки са измежду 16-те допълнения, до момента в който гел за хигиена на ръцете, горещо пиле, приготвено на скара, и съдове за печене са измежду 15-те отстранени продукта, защото въздействието на пандемията понижава.

Винилови плочи не са включени в мярката от 1992 година, като компактдискове заемат тяхното място. Но техните средства винил се възвърнаха.

Какво подтиква продажбите на винил в Обединеното кралство?

Беше прибавен самун без глутен, сподели ONS, с цел да отрази възходящото пространство на рафтовете и гамата от безглутенови артикули, налични за потребителите.

Ефектът от рецесията с разноските за живот може да се види с прибавянето на въздушни фритюрници, защото клиентите са привлечени от техните енергоспестяващи функционалности. Разходите за продукти като въздушни фритюрници са се нараснали с над 30% сред 2021 година и 2022 година, сподели ONS.

Трима души, задържани след пръс...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР