Тази година Великден не е като миналия. Няма КПП-та на

...
Тази година Великден не е като миналия. Няма КПП-та на
Коментари Харесай

Без яйца и козунаци: Известните българи на път! Кой къде отиде, за да посрещне Великден?

Тази година Великден не е като предишния. Няма КПП-та на изходите на градовете, доста хора към този момент са имунизирани, а PCR проби се вършат във всяка лаборатория. С две думи - пътуването е допустимо!

Именно от тази опция се възползваха и доста от известните българи, които се качиха по колите и оставиха боядисването на яйца и месенето на козунаците за някоя друга година. Ето кой къде отиде:

Виж още: Любовта им отива: Тита и Недко опровергаха слуховете - дружно са, влюбени са и са в Египет! 

Лили Ангелова

Популярната инфлуенсърка и телевизионна водеща е в прилежаща Гърция и то на красивия остров Миконос. " Нека Великденските празници Ви бъдат изпълнени с наслада и доста щастливи изненади ", пожелава ни Ангелова под фотографията нагоре. От story-тата ѝ обаче виждаме, че въпреки всичко е спазила традицията и е боядисала яйца в красиви перлени цветове. Дали е носила продуктите до гръцкия остров, или story-тата са от четвъртък, не знаем, само че значимото е, че инфлуенсърката ще се радва и на козунак домашно произвеждане.

Виж още: Бляскава и съвършена: Най-красивите тоалети на Мария Бакалова от сезона на премиите

Цвети и Криско

Дискотеките към този момент работят, а Криско откри " сезона " в Банско. Следва обаче присъединяване в Бяла Слатина и отмора на самия Великден. Предвид че двамата са родители на месечно бебе, евентуално за самия Великден двойката ще прекара вкъщи за първия Великден на Даниел.

Виж още: Ринопластиката: Новият шлагер измежду родните звезди и кои се подложиха на интервенцията

Семейство Петканови

Миналата година Александра Петканова ни показа протеинов козунак, само че очевидно тази година ще разчита на купешки подобен, защото инфлуенсърското семейство за празниците ще бъде във Велинград и ще събира слънчеви лъчи от шезлонгите на СПА хотел. 

Семейство Джаферович

Двойката дружно с другари са във вилно населено място до Боровец. От story-тата им виждаме, че заниманията взимат връх, като сред бирите, двойките се забавляват с федербал и разходки измежду природата. 

Виж още: Децата на известните българи завладяват Instagram! Вижте кои родни наследници към този момент са инфлуенсъри 

Теа и Наум

Инфлуенсърската двойка и щерка им Амая са в Павел Баня, откъдето е и Теа. Двамата не са имали кой знае какъв брой умерено пътешестване, само че значимото, че към този момент са " на зелено " и празниците могат да стартират.

Изображение: https://www.instagram.com/vanjadzaferovic/
https://www.instagram.com/lilyanaangelova/
https://www.instagram.com/aleksandra_petkanova/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР