Тази година варненци ще посрещнат два пъти джулайския изгрев. След

...
Тази година варненци ще посрещнат два пъти джулайския изгрев. След
Коментари Харесай

Banda Del Padre кани на рожден ден в Летния театър на Варна

 Тази година варненци ще посрещнат два пъти джулайския изгрев. След именитото утро на 1 юли, още на 2-ри вечерта ги чак нов гърмеж от летни пристрастености.

С юбилеен концерт в Летния спектакъл във Варна ще отбележат 10-я рожден ден на групата си експериментаторите от Banda Del Padre.

След една безпределно предизвикателна 2020, в която Banda Del Padre съумя да се зареди с нови креативен сили, музикантите взеха решение да честват на сцената дружно с правилните си почитатели.

В началото на лятото всички мечтаем за море, обич и ваучър. Особено след онлайн изолацията. Затова тотално онлайн и на вълната на най-горещите децибели Banda Del Padre ще споделят всичко това с публиката на 02.07.2021, от 20 ч. в Летния спектакъл във Варна.

Тук, на най-роматичната сцена в България, музикантите ще усилят на макс силата, с която слънчевите лъчи нагряват Земята. А като за начало на ново десетилетие  ще се погрижат  и нощта да бъде по-дълга от всеки път с обилие от фламенко и български етно претекстове, и още доста гореща музика и танци. 

През миналите 10 години Banda Del Padre се утвърди като група с самостоятелен жанр и непрекъснато търсене на ентусиазъм в разнообразни музикални култури, чийто нов " прочит “ се трансформира в самобитно околосветско странствуване в света на музиката.

Експериментаторският дух на музикантите е главен мотор за колаборирането им с голям брой гост-артисти от целия свят и одобряването им в полето на фюжъна. И с цел да не се повтаря чувството от музикалното премеждие нито един път, на всеки собствен концерт Banda Del Padre канят разнообразни забавни посетители – международно приети перкусионисти, пианисти, басисти, диджеи, артисти и фламенко танцьори. 

Билети:
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР