Тази година в Созопол ще се проведе 34-ото издание на

...
Тази година в Созопол ще се проведе 34-ото издание на
Коментари Харесай

Време е за Аполония

Тази година в Созопол ще се организира 34-ото издание на фестивала Празници на изкуствата Аполония. В интервала от 31 август до 8 септември ще станем очевидци на 70 културни събития , измежду които попадат и " Цената на триумфа ", " Книжна Аполония " и " Детска Аполония ".

Тази година в " Цената на триумфа " достиженията си ще показват писателят Георги Господинов , художникът Греди Асса , графичният дизайнер и аниматор Теодор Ушев , режисьорът Владимир Люцканов и други.

По време на " Книжната Аполония " известни издателства ще вземат участие в събитието и ще показват свои определени създатели и произведения.

" Детската Аполония " обезпечава сцена за креативна изява на младите български гении в региона на изобразителното и приложното изкуство, фотографията, музиката и хореографията.

Програмата на Аполония ще закрият ФСБ , които ще отпразнуват 40 години от основаването на групата. Сред останалите музикални акценти са осъществяванията на Хилда Казасян, Милица Гладнишка, Белослава, Jeremy? , както и актьорските изяви на Асен Блатечки, Захари Бахаров, Теодора Духовникова и Луиза Григорова.

Цялата стратегия на фестивала може да разгледате тук, а билети в мрежата на Ивентим.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР