Тази година в предаването ,,Един за друг разнообразието от двойки

...
Тази година в предаването ,,Един за друг разнообразието от двойки
Коментари Харесай

Тя е на 46, а той на 30: За Ивана и Ивайло любовта няма граници

Тази година в предаването,,Един за различен ” разнообразието от двойки е по-ярко от всеки път. Особено усещане обаче вършат Ивана и Ивайло, които счупиха всички клишета и станаха любимци на публиката , само че за жал не и на съквартирантите във Вилата на любовта. 

След елиминациите по-миналата седмица те се трансфораха в първите духове в къщата. Това значи, че губят статута си на играчи, само че не престават да съжителстват с другите двойки, до момента в който изгладят връзките си с тях. Сега обаче няма да приказваме за престоя им в предаването, а за връзката им и живота им на открито. 
 Невероятни фрагменти на влюбените Ивана и Ивайло  Невероятни фрагменти на влюбените Ивана и Ивайло  Невероятни фрагменти на влюбените Ивана и Ивайло  Невероятни фрагменти на влюбените Ивана и Ивайло
Какво би трябвало да знаем за колоритните Ивана и Ивайло? 

Те са дружно от съвсем 4 години. Запознават се на кастинга на риалити и на мига биват привлечени един от различен. 

,,Видях една красива жена, с която взех решение, че желая да направя коалиция в играта. Така направихме коалиция и в живота, и във всичко ” , споделя той. 

Ивана споделя, че първата им целувка е най-емоционалният миг от тяхната връзка и до ден сегашен настръхва, когато се сети за това. Тя в началото не има вяра в триумфа на връзката им, защото имат огромна разлика във възрастта. Той ѝ демонстрира, че за любовта няма години, няма вяра, няма граници.  

И двамата имат деца от предходни връзки. Славея, дъщерята на Ивана, е на 20 години, а Тина, на 10 години, е принцесата на Ивайло.  
                             

Влюбените заживяват дружно стремително бързо, към седмица след началото на връзката им. Те са доста запалени по спорта и нямат ден, в който да не посетят фитнес залата.  

Ивайло е от град София. Дълги години е бил професионален футболист, а сега провежда футболни проби на деца, които желаят да се осъществят.  

Ивана пък се занимава в коучинг терапия и тета хийлинг. На по-прост език казано - оказва помощ на хората да оправят проблемите си. В предишното си се е занимавала с боди билдинг и е била първенец на Италия.  
                             

Въпреки всичко във връзката им има един забележителен минус и това е ревността на Ивайло , която всички фенове доловиха от дребния екран.   

,,Много ме учудва какъв брой двойки не познават сътрудниците си. Само като я погледна и към този момент знам какво да върша ” , споделя той. 

За някои от феновете това, че тя е с 16 години по-голяма от него е смущаващо. Ние от Edna.bg обаче направихме малко изследване и погледнахме на този вид връзки от малко по-психологическа позиция.  
 Невероятни фрагменти на влюбените Ивана и Ивайло  Невероятни фрагменти на влюбените Ивана и Ивайло  Невероятни фрагменти на влюбените Ивана и Ивайло  Невероятни фрагменти на влюбените Ивана и Ивайло
Според проучване на AARP, 34% от дамите над 40-годишна възраст имат сантиментална връзка с по-млади мъже, което демонстрира, че има забележителен брой мъже, които търсят по-възрастни дами.   

Поговорката, че с възрастта идва мъдростта, може да помогне да се изясни за какво по-младите мъже са привлечени от по-възрастни дами. Въпреки че не постоянно е по този начин, постоянно зрелите дами са научили доста за света и могат да предадат част от тази мъдрост.   

Опитните дами към този момент са одобрени в кариерата си, финансово постоянни са и имат знания в необятен кръг от тематики. Младият мъж може да бъде притеглен от това. 

По-малко заинтригувани да играят игрички, тези жени са подготвени да сложат картите си на масата и избират пряк диалог пред подмятания. 

Зрялата дама има вяра в себе си и качествата си и тази самонадеяност е доста привлекателна за мъжете , които се стремят да реализират това равнище на убеденост в себе си. 
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР