Тази година участниците в приключенското риалити завързаха много здрави връзки

...
Тази година участниците в приключенското риалити завързаха много здрави връзки
Коментари Харесай

След Игри на волята: Цецо сбъдна мечтата си за Виктория, к...

Тази година участниците в приключенското риалити завързаха доста здрави връзки между тях. Имаше любовни триъгълници, другарства и съществени свалки, които обаче на открито не устояха

Цецо в " Игри на волята " имаше една фантазия - да изведе колежката си по спорт Виктория на среща, на която ще са с красиви облекла, ще седнат в някой ресторант и ще се насладят на време дружно. Е, това се случи!

Е, ще разочароваме романтиците, защото става въпрос за излизане с всички участници от " Игри на волята ", на което участваха и двамата волейболисти.



Всъщност в изявление за Vbox7 Виктория даде доста ясно да се разбере, че сред тях двамата с изключение на другарство, няма нищо друго. " С Цветан след предаването си останахме единствено другари и идващият въпрос в този момент е: „ Защо? “. Явно тъй като по този начин е било писано, само че това не пречи да имаме едно ужасно другарство ", съобщи тя.

Самата Виктория сега е едно от най-горещите телевизионни лица и постоянен посетител в студиата около Световното състезание по футбол в Катар. Трябва да признаем, че очевидно си я бива и в това, а прогнозите ѝ към този момент се сбъдват с огромна акуратност.

Иначе Виктория показа, че ще посрещне коледните празници със фамилията си у дома. Тя има брат, с който явно имат много мощна връзка и са много постоянно дружно. " Ще си обуя дебелите коледни чорапи, ще си облека коледния пуловер, ще си направя греяно вино и ще прекарам празника с най-близките си хора ", даде обещание си Виктория.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР