Тази година стартираме на 7 януари в 01:08 часа с

...
Тази година стартираме на 7 януари в 01:08 часа с
Коментари Харесай

Пълнолуние в Рак - стрес за 4 зодии

Тази година стартираме на 7 януари в 01:08 часа с Пълнолуние на 16 градуса в знака Рак – знак, обвързван със фамилията, домът и традициите, а мунданната астрология - с вътрешно политическите и обществени въпроси, националната сигурност, пазарът на недвижимите парцели, селското стопанство и водните запаси.

През идващите две седмици е време някои въпроси и дейности по тези тематики да бъдат осъществени и финализирани. Луната главно има връзка с нашите страсти, тъй че това Пълнолуние в Рак ще се отрази много мощно в прочувствен аспект на някои хора.

Денят е подобаващ за изчистване на организма от токсините посредством „ лунната диета “.

В рамките на 24 часа от през днешния ден или от на следващия ден сутринта се одобряват единствено вода, билкови чайове, прясно изцедени плодови и зеленчукови сокове без сол или подсладители най-малко 2,5 – 3,0 л. Ако имате заболяване, консултирайте се с доктор – експерт. Между 6 и 8 януари не са удобни оперативните интервенции, заради нарасналата заплаха от кръвоизливи и затруднения. Още повече, че и Меркурий като планетен шеф на знак Дева (здравето) е назадничав до 19 януари. Това не важи за незабавните и животоспасяващи интервенции, само че е неотложно нараснало внимание от хирурзите по време на работа за неточности.

В персонален проект въздействието на Пълнолунието ще се отрази мощно върху страстите и прекарванията, и по-стресово на родените сред 6 и 10 юли, сред 5 и 9 януари, сред 7 и 11 октомври, сред 4 и 8 април. В коя житейска сфера тъкмо ще се отрази, зависи напълно от позицията на това Пълнолуние в рождения хороскоп на всеки човек. Бъдете по-сдържани прочувствено и рационални в дейностите си.

Периодът до 21 януари не е удобен за вас за рисковани дейности, нови инициативи и взаимоотношения връзки, покупка на имущество или техника за бита / офиса, както и на автомобил –

Меркурий е назадничав и в доста непосредствен съвпад със Слънцето („ изгорял “ Меркурий). Повишена е заплахата от измами с документи, проблеми с имущество, транспортни произшествия или проблеми или с автомобила, хранителни или от друго естество интоксикации, наводняване / проблем с водоснабдяването, други грижи в дома, спорове в фамилията или с други родственици / сътрудници, чувство за неустойчивост и така нататък

Комуникациите в този интервал ще са мощно затруднени и комплицирани. Нужен е баланс във всичко. Особено деликатни би трябвало да бъдат работещите в строителството и превоза, с документи и информация.

Пълнолунието ще има доста по-положително въздействие в персонален проект през идващите две седмици за родените от втора декада на знаците Телец, Дева, Скорпион и Риби. И още веднъж, сферата на въздействие зависи от това в кой от рождените домове попадат Луната в Рак, Слънцето и Меркурий в Козирог.

Пълнолунията въздействат в двете посоки върху тези домове, само че най-силно върху дома, в който попада Луната и домът, който ръководи (домът в символ Рак). Най-общо казано при Телците са вероятни разрешаване на договорни връзки, взаимоотношения с брат / сестра, съседи или други родственици.

Девите могат да разчитат на скъпа поддръжка от другар или авторитетна персона, да преразгледат своите бъдещи цели и приятелския си кръг.

Скорпионите ще ги вълнуват тяхното духовно развиване, далечните страни и пътешествията, образованието, разрешаването на юридически въпроси или взаимоотношения със задгранични сътрудници.

За Риби приоритет ще са любовните взаимоотношения, децата, изкуството, заниманията и тяхното бъдещо развиване. И въпреки всичко, не забравяйте че Меркурий е назадничав до 19 януари. Не подписвайте нови контракти, а единствено преподписвайте такива с изтичащ период, ревизирайте, коригирайте, реорганизирайте, ремонтирайте, поправете остарели неточности и влошени взаимоотношения.

Положителната страна на това Пълнолуние е хармоничният му аспект с Уран в Телец и с Нептун в Риби, което дава опция за нови софтуерни разработки и научни открития, корекции по минали решения и позитивно развиване на финансови, енергийни и обществени въпроси;

разрешаване на наболели въпроси свързани с доставките на медикаменти, с водните басейни, националната ни сигурност (разузнаването) и вътрешна политика, земеделието, емигрантите и други.

В отрицателен проект Пълнолунието в Рак може да се отрази неподходящо върху връзките и интернационалните политически връзки – мъчно ще реализира се схващане и единодушие.

Възможни са произшествия с плавателни съдове, замърсяване на води, наводнения в някои райони, а в други проблем с водоснабдяването, През втората половина на януари и при започване на февруари може да се чакат и съществени финансови земетресения и загуби / банкрути на компании, утежняване на дипломатически връзки („ нищо ново под слънцето “).

Марги Паскалева
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР