Тази година София прайд ще се проведе на 17-и юни. От

...
Тази година София прайд ще се проведе на 17-и юни.
От
Коментари Харесай

Поискаха забрана на детската сцена на София прайд

Тази година " София прайд " ще се организира на 17-и юни.

От изявленията в електронните медии разбираме, че и тази година на гей парада ще бъде издигната детска сцена, сподели ръководителят на " Възраждане - Младежка организация " Александър Алексиев. Той уточни, че предходната година е била раздавана и брошура на децата, по думите му, с пропагандна цел .

" Ще получат писма от нас следните институции - Министерството на образованието и науката; Регионалното ръководство на образованието, Министерството на труда и обществената политика, дирекция " Социално подкрепяне ", отдел " Закрила на детето " ; Държавната организация за протекция на детето, както и кметът на Столичната община и ръководителят на Столичният общински съвет. В тях настояваме страната и общината да влязат в пълномощията си и да забранят детската сцена и пропагандата на гей церемониал а, обвързвана с най-малките - децата ", заяви Александър Алексиев.

" Фактът, че Столичната община за следващ път позволява сходна агитация за рекрутиране и облъчване на младото потомство в България буди в нас неразбиране ", разяснява заместник-председателят на организацията Славчо Крумов.

" Твърдо заставаме зад морала и зад обичайното семейство и заявяваме, че ще се борим и няма да позволим да бъдат облъчени младежите от тази нападателна агитация, която се пробва да наложи евроатлантически полезности ", съобщи той. Тези полезности не са наши, безапелационен беше Крумов.

Иванка Луканова от младежката организация на " Възраждане " разяснява, че учебното заведение би трябвало да бъде предпазено по всеки вероятен метод и да не се позволява " джендър идеология " в него.

Тя цитира учебник по Биология за шести клас на издателство " Просвета ", където било обяснено, че е обикновено човек да изпитва увлечение към своя личен пол . Смятаме такива внушения за неприемливи, още повече, че ги четат деца на 12-13 години, уточни Луканова.

Тя даде образец и със програмен продукт по Информационни технологии, при който при опит за регистрация на съответния възпитаник, му се задава въпрос от какъв пол е, като трябвало да избере сред пет разновидността.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР