Тази година ще ви убеди, че всичко, което някога сте

...
Тази година ще ви убеди, че всичко, което някога сте
Коментари Харесай

Хороскоп за 2023 година – Разберете какво вещаят звездите

Тази година ще ви убеди, че всичко, което в миналото сте желали, е допустимо. Ще откриете, че някои от посланията на вселената са лимитирани до нас самите от лимитирани вярвания, които сме разрешили да набъбнат до големи размери в душата.

2023 година идва с доста положително, което ще се отрази във всички сфери – работа, семейство, кариера. Какво ще си изберете като цел за новата година? Какво ви поучават звездите?

Този новогодишен хороскоп за 2023 година ще ви даде цялостен обзор на годината, композиция от положителни и неприятни времена и какво астрологията споделя за всички зодии през тази съдбоносна година.

Овен

Ще срещнете доста забавни хора, които ще могат да ви предложат изцяло нова позиция към живота. Доброто, което неведнъж ще срещнете през 2023 година, е ваше по право. Особено през лятото ще управлявате страстите си единствено като се отказвате, само че това ще е огромно учебно заведение за вас, с помощта на което ще се раздвижите доста. Все още ще имате съвършена преценка за хората, макар че другите ще се пробват да ви убедят да извършите отстъпки. Съсредоточете се върху дома си и изградете това, което желаете за целия си живот. Най-накрая някои представители на зодия Овен вземат решение да купят мечтания парцел или да си уредят страховит наем. Сатурн може да повлияе на връзката ви с непознати страни, вашите разноски и финансови облаги, обществените ви връзки, а също и склонността към нематериалност.

Телец

През 2023 година може да срещнете проблеми в фамилния или партньорския си живот, които ще ви изненадат малко. Мислехте, че всичко е на прав път и нищо не може да се обърка. Накрая ще разберете, както постоянно се случва, че даже сходни компликации имат за цел да ви научат на нещо, да ви дадат опит или просто да ви покажат коя посока е вярната за вас. Изведнъж благосъстоянието или славата няма да имат значение за Телците. Ще копнеете за постоянен дом, където постоянно можете да намерите сигурност и обич след тежък работен ден. И тъкмо това ще съумеете да изградите през новата година. За да получите благословията на Сатурн, с цел да получите предстоящ бизнес триумф, ще е належащо да имате неизменност, както и да избягвате отрицателни мнения и мисли.

Близнаци

През 2022 година намерихте мечтаната кариера и в този момент се състезавате с стремглава скорост. Още при започване на годината ще откриете, че главната ви цел не са парите, а свободата. Вие се стремите да бъдете господари на времето си и да управлявате живота си тъкмо както ви е належащо. През пролетта може да се разсеете от преференциални оферти за работа, които ще ви накарат да се замислите най-малко за миг дали в действителност вършиме всичко в своя интерес. Близнаци – всяка спънка единствено ще ви направи по-силни, не се съпротивлявайте на естественото развиване. През първата половина на годината ще намерите отговора, който търсите.

Рак

Пригответе се за мощен старт! Още при започване на годината всичко се раздвижва за зодия Рак. Новата година дава обещание дълбоки прекарвания, а също и един от най-важните моменти, когато ще би трябвало да се вземат решения. Ще се концентрирайте главно върху щастието, любовта, само че също и върху поемането на риск и вашето израстване. Най-накрая ще осъзнаете, че не би трябвало да чакате живота да ви сервира нещо хубаво, а сами да го постигнете. Ще извършите душата си с наслада и ще продължите напред към личното си благополучие. Тази година ще бъде пионерът на доста нови посоки, с които обкръжението ви може да не се съгласи незабавно. Но отстоявайте себе си, този път в действителност няма да сгрешите.

Лъв

Започва нов цикъл от живота на Лъвовете. Включете най-вече себе си в него. Да се ​​жертвате за другите беше вашата безсмислена цел предходната година, този път ще откриете, че имате доста малко лични запаси, които ви вършат щастливи. Ще има забележителна повратна точка, която ще ви води напред. Може да е обвързвано с партньорските ви връзки. Цялата година ще бъде някак горчива, за следващ път ще се убедите, че би трябвало да се борите за щастието. Оставете ограничаващите убеждения и не мислете за компромис за всяко уместно решение – време е и за вашето мнение. Тази година Сатурн ви поучава да избягвате да се ровите в предишните си неточности и да започнете да работите по вашите планове и работа.

Дева

Ще изобилствате от сила, която обичате да влагате в възстановяване на дома си, подсилване на фамилните връзки или търсене на нова работа. Ще бъдете извънредно гъвкави и неотложно ще се адаптирате към всяка обстановка. Вашата вродена деятелност ще изисква внимание тази година. Някои представители на зодия Дева напущат работата си и се захващат с планове, които от дълго време желаят да създадат. Особено сполучливи в областта на кариерата ще имате през есента, когато ще срещнете човек, който ще ви помогне доста в тези проекти. Сатурн и Раху изискват повече старания и позитивен метод както на персонално, по този начин и на професионално равнище.

Везни

Тази година ще би трябвало да се откажете от някои другарства, които към този момент не ви служат и с които не се чувствате удобно. В същото време ще ви е мъчно да идентифицирате какво в действителност ви липсва в този живот. Особено при започване на годината може да се почувствате изтощени и неспособни. Но нищо от това не е правилно, тъй като още напролет ще покажете, че сте водач в работата си. В края на 2023 година на някои Везни им следва покачване или промяна на местожителството. Ще разберете, че към този момент сте надраснали някои обстановки в живота си и би трябвало да погледнете на всичко от отдалеченост.

Скорпион

Няма нещо, което да не можете да извършите тази година, макар че не всичко ще е в естетика с душата ви. Но би трябвало да опитате разнообразни неща, с цел да разберете кое е тъкмо за вас. Някои Скорпиони възпламеняват още веднъж искрата в сантиментална връзка и ще засилят половата си сила през 2023 година Уважаването на престижа обаче ще бъде огромен проблем за вас през втората половина на годината, изключително в работата. Понякога даже ще работите по-дълго, в сравнение с бихте желали. В края на годината обаче ще разберете, че всичко си е имало причина и се е случило тъкмо както би трябвало. В галерията ще откриете защо да внимавате. Сатурн изисква да избягвате да вършиме ненужни разноски в средата на годината.

Стрелец

Тези представители на зодия Стрелец, които не са решили да създадат промени през миналата година, може да бъдат ненапълно принудени да го създадат през 2023 година Обстоятелствата просто ще ви помолят да пристъпите към мечтания живот. Един утопичен галактически компас, който ще ви носи ясни знаци през цялата година, ще бъде вашият най-хубав другар този път. Все отново би трябвало да избягвате изневярата, даже и видимо „ почтената “, когато си размените няколко известия с непосредствен човек. Партньорът ви бързо ще разбере за лъжите ви и ще прекарате остатъка от годината в разногласия и задушна атмосфера. Инициирайте финансовите благоприятни условия, които ви идват и тази година. Няма да има по-добро време от новата година.

Козирог

Ще бъдете като магнит! Ще привлечете верните хора, които ще ви научат да мислите напълно друго от това, с което сте привикнали до момента. Ще просперирате в любовта, кариерата и финансите. Вие публично сте щастливите деца на 2023 година! Ще сте решени да преодолеете рестриктивните мерки, които дълго време сте пазили в главата си. Целта ви през новата година обаче няма да е да работите повече, а по-ефективно. Ще копнеете за план, който може да ви донесе мечтаната независимост, макар че сходно мислене не е доста типично за Козирозите. Но вие сте в средата на огромна промяна, която другите може да не схванат.

Водолей

Още при започване на годината ще очаквате с неспокойствие какво ще ви донесе. Имате огромни очаквания за това, надявайки се, че семената, които сте засели предходната година, ще порастват с ракетна скорост. И си прави. Ако смятате, че 2022 е страхотна опция, двойно по-добра ще е идната година! Очаква ви замайващ триумф. Вероятно тъкмо напролет ще се сбъдне нещо за зодия Водолей, за което от дълго време сте мечтали, само че в никакъв случай не сте желали да признаете, че в действителност може да се случи. Насладете му се до насита. Тази година ви чакат прелестни неща.

Риби

Не се опасявайте да промените работата си, новата година го изисква. Всичко, което желаете, е прикрито в смяната, която се страхувате да извършите. Решете се и бягайте напред към всичко, което ви попадне. Независимо дали става въпрос за пътешестване до екзотични дестинации, пускане на лични планове или нова обич, той може да употребява всичко в оптималната изгода. И най-после, вие също си позволявате да бъдете малко егоисти – в най-хубавия смисъл на думата. За зодия Риби, 2022 година беше на първо място за облекчаване на потребностите на другите, само че в този момент е моментът да се погрижите за себе си.

Повече информация за зодиите

Овен (♈︎)
21 март – 19 април

Телец (♉︎)
20 април – 20 май

Близнаци (♊︎)
21 май – 20 юни

Рак (♋︎)
21 юни – 22 юли

Лъв (♌︎)
23 юли – 22 август

Дева (♍︎)
23 август – 22 септември

Везни (♎︎)
23 септември – 22 октомври

Скорпион (♏︎)
23 октомври – 21 ноември

Стрелец (♐︎)
22 ноември – 21 декември

Козирог (♑︎)
22 декември – 19 януари

Водолей (♒︎)
20 януари – 18 февруари

Риби (♓︎)
19 февруари – 20 март

Източник: spiritell.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР