Тази година родните знаменитости се престараха. Феновете им се усъмниха,

...
Тази година родните знаменитости се престараха. Феновете им се усъмниха,
Коментари Харесай

BG звезди в надпревара кой ще пусне най-хубавата КОЛЕДНА снимка! Как ВИП-овете посрещнаха светлите празници?

Тази година родните звезди се престараха. Феновете им се усъмниха, че се организира конкурс за най-красива коледна фотография, който никой не е оповестил. Голямото издание започва още на Бъдни вечер и сякаш тогава звездите бяха най-активизирани. Качването на красиви снимки продължи и през вчерашния ден, само че не толкоз интензивно, наблюдава HotArena.

Криско и приятелката му Цвети посрещнаха Бъдни вечер у дома и по всичко проличава, че са избрали да бъдат на светлия празник единствено двамата. Двойката си пусна кадър пред елхата, пременени в коледни одежди. Петрова е гушнала плюшено еленче, а Криско огромен подарък.

Сред двойките, които избраха да се уединят на празника бяха звездата от „ София денонощно “ Митака и неговата нова възлюбена – пайнерката Джулия . Дани и Алекс Петканови също избраха личната си компания, като бъдещата майка беше изключително щастлива, защото обичаният й таман се завърна от Хавай, а тя почтително го чакаше в България, до момента в който завърши с уговорката си. Бизнесдамата Ваня Червенкова и атлетичната й възлюбена пък посрещнаха празниците на ски в зимен курорт.

Актьорът от „ Откраднат живот “ Наум Шопов в закачлив жанр пусна фотография от фитнес залата, на която е с коледна шапка на Дядо Коледа и е вдигнал щанга. Д-р Тасев от хитовата поредност посочи, че на празниците мястото и калориите от трапезите и сърмите би трябвало да бъдат авансово заслужени с физически извършения.

Гери-Никол и Цвети Янева се щракнаха и двата дни пред своите елхи, залагайки на разнообразни тоалети. И двете бяха ослепително красиви.

Че на Бъдни вечер и Коледа стават чудеса, потвърдиха и някогашните сътрудници гримьорът Цецо Андреев и фризьорът Ивайло Колев . Двамата, за които се говореше, че имат и интимни връзки, се скараха и прекратиха взаимната си работна активност. Те разделиха клиентелата си в два разнообразни салона, само че по празниците са се извинили един на различен и са си дали прошка. Те посрещнаха 24 декември в Койнаре, където е роден Цецо.

Доста от родните ВИП-ове заложиха и на снимки с дечицата си. Сред тях бяха Преслава, Емануела, Ваня и Евгения Джаферович, Десислава, Коцето, Есил Дюран, Джена и Благо Геогриев, Лиляна Ангелова .

Николета Лозанова сподели порасналата Никол и приказната коледна атмосфера, която царува в дома им. Девойката с изключение на дарове, е получила противоположна връзка от самия Дядо Коледа, който й е изпратил писмо.

Фолк певицата Анелия се похвали с трогателна картичка, написана от щерка й Ивон, в която й благодари за всичките грижи и поддръжка.

Тита се щракна със сестра си, Наско Колев – с майка си, Симона Загорова – с родителката си Глория и техните най-близки хора, Гала се пусна в работна атмосфера със Зейнеб от студиото на „ На кафе “, а Гери Дончева и Луиза Григорова взеха решение да се снимат с вдигнати във въздуха секси крайници.

Като че ли най-оригиналната фотография бе на Поли Генова и половинката й, които са в очакване на бебе. Те също заложиха на пози пред елхата, само че певицата бе пъхната от приятеля си в торбичка, на която пишеше: „ Хубавите неща идват в дребни пакети “.

Може да разгледате празничната фото селекция на HotArena от фрагменти на BG звезди в галерията по-долу, като измежду тях ще видите и другите звезди, които не споменахме нагоре, по какъв начин посрещнаха празниците.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР