Тази година пролетното равноденствие ще настъпи на 20 март в

...
Тази година пролетното равноденствие ще настъпи на 20 март в
Коментари Харесай

Пролетно равноденствие: Ето как ще се отрази на всяка зодия

Тази година пролетното равноденствие ще настъпи на 20 март в 17:33 българско време. Това е в действителност значимо събитие от позиция на астрологията: Слънцето минава в знака на Овен, което от своя страна значи, че стартира астрологическата пролет. След пролетното равноденствие северното полукълбо ще стартира да се затопля по-силно, денят ще се усили, а нощта непреклонно ще намалее. С други думи, този астрологичен феномен ще ни приближи още повече към лятото.

Както е известно, Овенът е виновен за лидерските качества, решителността и веселостта. И сега на пролетното равноденствие този знак ще въздейства освен върху хората, само че и върху естествените сили, които ще стартират да се разсънват от своя пролетен сън. Астролозите имат вяра, че това мощно енергийно време е най-подходящото да измененията живота си. Съсредоточете се върху личното си развиване, започнете нещо ново. В същото време е належащо да оставите целия негатив в предишното, да простите старите обиди и да се настроите на позитивна вълна, тъй че Вселената да чуе фантазиите ви и да им помогне да се осъществен.

Хората, чиито специалности са свързани с творчеството, могат да почувстват необикновен прилив на мощ и ентусиазъм в този ден. Ако употребявате рационално силата си, триумфът няма да закъснее. Като цяло, не се предлага да останете пасивни денем на пролетното равноденствие, на биоенергетиката – даже и да не сте имали проекти, би трябвало да отделите време за осъществяване на дребни положителни каузи. Тази сила на положителното несъмнено ще се върне при вас в бъдеще и ще ви донесе шанс във вашите инициативи. Категорично не се предлага да влизате в спор с другите - всички отрицателни страсти, които може да изпитате през този ден, ще привлекат неприятности през идващите седмици или даже месеци.

Любопитно е да се означи, че сънищата в деня на пролетното равноденствие се смятат за оракулски и, в случай че си намислите стремежи, има доста добър късмет да се осъществен.

Ето какво да чакат другите зодии при започване на новия сезон: 

Овен

Овен, това е вашият сезон. А това значи, че звездите ще ви оказват помощ във всичките ви инициативи. Определено ще почувствате прилив на сила, която ще ви въодушеви за нови достижения. Може би е време да стартирате бизнеса, за който мечтаете отдавна, или да предложите на управлението нова ниша за развиване. Каквато и стъпка да предприемете, тя ще способства за вашето професионално израстване. Но в персоналния си живот би трябвало да внимавате. Не вземайте рискови решения и не се съгласявайте на завършения – има огромен риск да сгрешите.

Телец

Слънцето е във вашия дванадесети дом, тъй че това е най-подходящото време за възобновяване и филтриране – както физическо, по този начин и психическо. Отървете се от старите неща, започнете да се храните здравословно, медитирайте и забравете горчивината от старите обиди, тъй като те ви пречат да продължите напред. Ако смятате, че не можете да се справите сами, отидете на среща с психолог. Почти сте подготвени да придвижите живота си на идващото равнище. Остава единствено да се освободите от призраците на предишното и да ги пуснете да си отидат.

Близнаци

Слънцето се движи през 11-ти дом на съдействие и обществени връзки, вие, Близнаци, имате огромен късмет да покажете своите организационни и лидерски умения. Независимо дали планирате почивка с другари или доходоносно начинание, вложете цялата си сила, с цел да го осъществите. Работете със пристрастеност и сигурно ще съумеете. Сега не е моментът да се съмнявате и размишлявате. просто действайте!

Рак

Вие сте известни със своята мъдрост и нерешителност при взимане на решения, с уравновесен и премислен метод към проблемите. Обикновено тази тактика ви оказва помощ, само че в този момент всичко се трансформира. Гледате по какъв начин другите ви изпреварват – те поемат опасности и печелят, до момента в който вие седите и кроите проекти, претегляте плюсовете и минусите. Но това подхранва вашия спортен инстинкт, който старателно криете от другите. Да, Раци, време е да действате. Ще почувствате подозрение, боязън и неустановеност, само че щом започнете да действате, всички тези неприятни усеща ще изчезнат. Ако желаете, вие също можете да се превърнете в акула – не е належащо от самото начало да се чувствате като безпомощна риба в аквариум.

Лъв

Лъвове, сега имате остра потребност от смяна на ситуацията. Направете бизнес пътешестване или се върнете в града на вашето детство – всеки вид ще свърши работа. Но несъмнено, не забравяйте комфорта, който цените толкоз доста. „ Кралят на животните “ би трябвало постоянно да има улеснения на разположение, да поддържа връзка със света. Затова помислете авансово за всички детайлности за бъдещото пътешестване, с цел да не се трансформира в отчаяние за вас. Силното ви предпочитание за многообразие може да ви подтикне към търсене на нови занимания или полови сътрудници. Е, това сигурно ще ви е от изгода – в случай че не сте в непрекъсната сантиментална връзка, несъмнено.

Дева
В близко бъдеще вие, Девите, може да почувствате, че във вас се пробуждат необикновени инстинкти и скрити стремежи. Факт е, че Слънцето таман минава през вашия тайнствен осми дом, което значи, че ще желаете да избягате от външния свят и да се потопите в неразрешени удоволствия и нови полови практики. Ако сътрудникът ви поддържа вашите желания, тогава ще бъдете на седмото небе. Единствената прекаленост, която би трябвало да избягвате в този момент, е прекомерно мощното изложение на вашите усеща и прекарвания. Сцените на ревнивост или, в противен случай, „ задушаване от обич “ няма да имат добър резултат върху връзката ви.

Везни
Везни, обърнете особено внимание на обществената сфера. Именно в този момент е точният миг да осъществите контакти в нова област. Може би се притеснявате да извършите крачка напред и да предизвиквате нещо ново, тъй като доста пъти сте си „ патили “, когато сте взимали самодейността в свои ръце. Но хората, които не одобриха препоръчаната ви ръка и дори се отнесоха враждебно към вас, към този момент са в предишното. А новите заслужават своя късмет. И по този начин, може би си коства да поемете риска!?

Скорпион

Вие вървите решително по пътя, който сте избрали, само че заплахите към този момент ви чакат. И главният риск е рискът от бърнаут. С идването на пролетта ще се почувствате по-енергизирани, тъй че ще желаете да работите още по-усилено от преди. Но това безусловно не се предлага. Опитайте се да поддържате здравословен баланс сред другите области от живота си. Не забравяйте за вярното хранене, спорта, приятелите и заниманията. Работата – даже и да е приятна, не би трябвало да се трансформира в единствената причина за вашето битие.

Стрелец

Зимният сън публично завърши и в този момент сте подготвени да се утвърдите още веднъж пред света. Освен това с настъпването на пролетното равноденствие ще почувствате предпочитание в живота ви да има повече романтика. Това ще се случи, тъй като Слънцето, преминаващо през огнения знак на Овен, ще разпали пламъците във вашия пети дом на любовта. Така че идващите четири седмици могат да бъдат най-емоционалните и вълнуващи за вас през цялата година. Хванете шанса си, Стрелци!

Козирог

Козирози, в този момент по-добре отклонете мислите си от външните проблеми и да се концентрирате върху дома и фамилията си. Хармонизирайте пространството, в което живеете, и изградете още веднъж връзките с родственици, които са се пропукали. Не забравяйте, че сезонът на праволинейния Овен е най-хубавото време за разрешаване на остарели спорове. Но това би трябвало да стане не посредством викове и взаимни упреци, а посредством конфиденциален диалог. Поканете околните си на чай, обменете вести и обсъдете всичко, което ви тормози през последните месеци. Ако този диалог върви добре, тогава ще намерите мощна поддръжка в лицето на членовете на фамилията. А това е в действителност значимо за вас.

Водолей

Знаете по какъв начин да привлечете вниманието към себе си и в този момент сте „ в светлината на прожекторите “, в центъра на публичното боготворене, без да полагате никакви старания за това. Красноречиви сте, както в никакъв случай до момента. Достатъчно остроумни, с цел да ви завиждат даже най-известните комици. Накратко, използвайте това време в своя изгода: създайте нови другари, очаровайте с сантиментални жестове и общувайте повече с висшестоящите, с цел да спечелите доверие в работата. Само не забравяйте, че ослепителната светлина на прожекторите, ориентирана към вас, има и негативна страна: може да не видите хора, които не ви мислят положителното.

Риби

От началото на годината обмисляте няколко свежи хрумвания. Може би желаете да започнете личен бизнес или да се преместите в друга страна. Сега е време да действате. Не се опасявайте от нищо: към този момент сте обмислили всичко задоволително задълбочено – няма метод да сгрешите. И най-важното - не се отхвърляйте по средата, от това, което сте почнали. Да, допустимо е осъществяването на проекта да отнеме малко повече време, в сравнение с сте възнамерявали. Но в случай че поредно и настойчиво вървите към личната си цел, тогава крайният резултат ще надвиши всичките ви упования.
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР