Тази година приключенското риалити предаване . Водещ отново ще бъде

...
Тази година приключенското риалити предаване . Водещ отново ще бъде
Коментари Харесай

Владо Карамазов разкри подробности от новия Survivor

Тази година приключенското риалити предаване. Водещ още веднъж ще бъде артистът и фотограф Владимир Карамазов. Той употребява Фейсбук профила си, с цел да издаде малко детайлности от снимачната площадка във Филипините.

" Това което ще видите в идният сезон на " Survivor ", е впечатляващо. Техниката е доста напреднала от последния сезон, което оказва помощ преживяването да стане зрелищно с невероятни елементи, разработки, гледни точки и най-важното - Мащаб. Мащаб, който е нетипичен за нашите излъчвания. Напълних кошницата до горе, само че съм сигурен, че няма да ви разочароваме ", написа звездата в обществената мрежа.

Преди време Карамазов сподели в изявление по bTV: " Върнахме се 12 години по-късно още веднъж във Филипините и в тези времена да се върнеш на сходно място си е огромно събитие, тъй като там е невероятна хубост. Мястото, на което снимахме, е народен парк, извънредно предпазена околност, суперчисто, непокътната природа и към нас имаше доста дребни риболовен селца, които в този момент бяха станали доста огромни. Това беше доста, доста необичайно за мен. Но с течение на времето започнах да си напомням, че сме снимали на разнообразни местоположения. Тези два месеца бяха като някаква химера, тъй като доста бързо човек привиква да не се занимава с COVID-19 и битовизми . Преди постоянно доста съм се тормозил по време на предаването, а в този момент ми беше доста умерено. Освен това не се случваха безусловно никакви произшествия, всичко беше доста умерено. "

Оцеляването в най-тежки и сурови условия на безлюдно екзотично място остава запазена марка и за новия сезон на " Survivor " у нас. Мотото тази година е " Надхитри, надиграй, надживей ". Автентични провокации, физически и душевен тествания измежду естествените хубости на непознати за родната аудитория дестинации още веднъж ще слагат участниците на ръба на човешките благоприятни условия.

Източник: iwoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР