Тази година помолих родителите ми да си спестим опашките и

...
Тази година помолих родителите ми да си спестим опашките и
Коментари Харесай

Ивет Лалова загърби подаръците и призова да отворим сърцата си

" Тази година помолих родителите ми да си спестим опашките и блъсканиците в моловете, а паричките да ги дадем и да помогнем на някого ", изясни Ивет Лалова, която прикани всеки, който може, да помогне на нуждаещите се. 

" Аз ще оцелея без още един чифт чорапи, пуловер, шапка, шал и ръкавици, само че това може да помогне на някой различен ", добави пред bTV чаровната спринтьорка и уточни коя е най-запомнящата се Коледа в живота й досега. Съпругът й Симоне пък има свои разбирания за украсата в дома им:



Ивет Лалова е един от участниците в „ Българската Коледа “. Тя гостува през днешния ден в студиото на Нова телевизия, където описа за присъединяване си в благотворителната самодейност. „ Тази година се включих от човещина. Не единствено по Коледа би трябвало да оказваме помощ. Трябва да го вършим през цялата година. Това няма да ни направи нито по-бедни, нито по-малко сполучливи. Трябва да отворим сърцето си за останалите. Не всички имат шанс, фамилии и здраве “, сподели Ивет.

„ Тази година се включих за следващ път в Българската Коледа. Срещнах се с едно 15-годишно момиче - Лора Мария, която е имала нещастието да счупи кост. Ще бъде доста прочувствено тази вечер на концерта. Аз съм предходна през това нещо. Успокоих я, че на Олимпиадата в Пекин съм бягала с 38-сантиметров гвоздей. Когато човек е минал през това, е по-лесно да окажеш помощ “, описа Лалова.

„ Има и доста по-тежки болести при децата. Ще има пожелая да бъдат мощни. Ако човек потърси поддръжка, доста повече хора ще откликнат на неговите потребности “, сподели звездата.

„ Тази моя контузия ме построи като състезател и като персона. Много хора ми помогнаха и по тази причина съм тук и желая да им благодаря. Сега се усещам прелестно. Надявам се, че се приготвям за моето следващо Европейско състезание. Дай Боже да стигна до моята пета Олимпиада ", добави Лалова. 

" През 2017-а беше доста прочувствено и нелеко, че останах на едно място отвън финала. Приемам нещата все по-философски. Радвам се на дългогодишната си кариера. Надявам се през 2018-а да покажа най-хубавото от себе си. Пожелавам здраве на всички мои близки, спортисти и хора. Здравето е най-важно “, сподели още Ивет Лалова.



Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР