Тази година от института за цветове Пантон са избрали за

...
Тази година от института за цветове Пантон са избрали за
Коментари Харесай

Изберете цвят „жив корал“, за да сте модерни

Тази година от института за цветове " Пантон " са избрали за цвят на годината “живия корал ”.

Този луксозен цвят, както се споделя в изказването на центъра, е: " Трептящият и в това време мек нюанс на живия корал и ни обкръжава с топлота и грижа, с цел да сътвори комфорт и прохлада в нашата непрекъснато изменяща се среда ".

Колко красиво звучи единствено, нали? И в действителност - цветът е толкоз мек, въпреки и в него да има повече синьо, в сравнение с алено, това в действителност значи " повече мисъл, мистичност, нематериалност ".

Цветът на 2019 към нас

През последните няколко сезона извънредно настоящи бяха принтовете с фламинго и в случай че си мислите, че тази мода е отминала, не щеш ли не, задава с цялостна мощ! 

Ако имате възглавнички с фламинго или пък други сходни детайли - бързо ги върнете назад във всекидневната си. Друг вид е да се сдобиете с една стена в луксозния цвят, а в случай че сте по-смели - боядисайте кухненски шкафове или се спрете на електроуреди в нюанса. И още - столове, посуда или масичка за кафе - всяка концепция е добре пристигнала. Та даже тоалетна в цвят жив корал е супер готина. А в случай че не сте толкоз смели - просто аранжирайте дома си с цветя в нюанса и още веднъж ще продадете прохлада на пространството.-->

В дрешника

Този колорит е толкоз гальовен и в това време запаметяващ се, че си заслужава да имаме дреха в него. Ако тази година сте абитуриентки, рискувайте да бъдете звездата на бала с рокля в цвета на 2019. Вижте единствено тези модели какъв брой добре наподобяват - хем елегантно, хем някак свежи и юношески

Но несъмнено си заслужава цветът да бъде вметнат и в всекидневието ни. От дребни детайли като обеци през панталони, блузи, сака и поли.
 облекла цвят корал ThinkStock/Getty Images
Коси в цвят 2019

Докато се подготвях по тематиката попаднах и на ужасно красиви фотоси на коси в цвета на 2019. Напоследък смелите нюанси в косите са ужасно настоящи на всички места по света и въпреки някак в България да не се възприемат към момента, аз имам вяра, че измежду вас има смели новатори, по тази причина незабавно ви давам няколко хрумвания за прически в фотоси.

Грим с цвета на 2019

И, несъмнено – козметиката. От лакове за нокти през ружове и червила, само че в случай че желаете може да сте по-смели и да експериментирате. Ето една концепция за грим в този луксозен цвят:

Нанесете декор дьо загар с натурален финиш по цялото лице, с цел да изравните основата. Фиксирайте с пудра Т-зоната. Бронзираните периферията на лицето, с цел да продадете дълбочина и здравословен тип на лицето. А в този момент занимателната част - нанесете по целия горен преносим клепач цвят “жив корал ”. Тъй като е много мъчно да се откри такава сянка - една концепция - изберете руж в този цвят и няма да сбъркате.

След като сте нанесли, с пухкава четка леко прелейте към веждата, с цел да няма остри линии. Във вътрешния ъгъл на окото поставете блясъкв цвят шампанско, както и под веждата. Сложете няколко пласта серпантина за мигли единствено по горните мигли.

Хайлайтър нанесете на върха на скулата, нослето, над горната джука. Топнете с четка в същия руж и поставете напълно малко. А върху устните нанесете единствено искра. Този пресен и минималистичен грим приковава погледите и е звездата във визията. Комбинирайте с бели или черни облекла, с цел да изпъква.
 грим ThinkStock/Getty Images

И още:

 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР