Тази година освен срещите на корта, Григор Димитров се срещна

...
Тази година освен срещите на корта, Григор Димитров се срещна
Коментари Харесай

Новата страст на Гришо

Тази година с изключение на срещите на корта, Григор Димитров се срещна и с COVID-19. За благополучие, родният тенисист се възвърне относително бързо и по-късно взе присъединяване в няколко шампионата.

След като завърши присъединяване си на последния, Гришо се върна в Монако, където живее от няколко години. А през вчерашния ден 22 ноември, показа в обществените мрежи новия метод за развлечение, който е разкрил.

За никого не е загадка пристрастеността на хасковлията към бързите и първокласни коли. Оказва се обаче, че возилата на две гуми го притеглят не по-малко .

Димитров театралничи за няколко фотоси, яхнал мощен мотор на пристанището в Монако . " Винаги избирай живописния маршрут ", написа той, очевидно визирайки някоя крайбрежна алея.

Не излиза наяве дали моторът е нова облага на Гришо или просто го е взел назаем от някой другар за едно кръгче. Сигурни сме обаче, че много се е позабавлявал с него , както и самият той написа в поста си.
 Григор Димитров, Лолита Османова и това ли е новата жена до тенисиста
Коя е новата Лолита на Гришо

Отново удар в задачата

А огромен интерес съумяха да провокират и панталоните на Димитров, които несъмнено са много ексцентричен модел. На единия крачол са написани месеците от годината и по-късно са задраскани. Дори Серина Уилямс разяснява, че ги желае.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР